Lignjelov 2016
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
.
Današnji dan se je začel takole.
Pa vmes takole!
In tudi sonce, bonaca, ampak vseeno moraš biti dobro oblečem. Zima je zima!
Tudi takle se najde.
Maria princess PC10 je zakon.
Na koncu sem jih preštel in naštel 16 kosov. Ne vem pa zakaj je izpadel predvečerni lov. Ko sonce zahaja in do teme je siguren lov, danes pač ne, kdo bi vedel zakaj?
LP
.
Današnji dan se je začel takole.

Pa vmes takole!

In tudi sonce, bonaca, ampak vseeno moraš biti dobro oblečem. Zima je zima!

Tudi takle se najde.

Maria princess PC10 je zakon.

Na koncu sem jih preštel in naštel 16 kosov. Ne vem pa zakaj je izpadel predvečerni lov. Ko sonce zahaja in do teme je siguren lov, danes pač ne, kdo bi vedel zakaj?
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
.
Tudi jaz, sem danes malo zmočil pušče in z menoj je odšlo šest lignjev. Očitno je vrhunec lignjelova mimo. Tudi jaz sem dvakrat izvlekel samo lovke in po temu sodeč gre proti koncu sezona. Vreme je bilo kot naročeno. Bonaca, malo oblačno in megleno.
Sicer sem pa tudi plačal plovno dovoljenje za HR morje, pa poštimal papirologijo v marini itd, pa je dan na morju mimo.
.
Tudi jaz, sem danes malo zmočil pušče in z menoj je odšlo šest lignjev. Očitno je vrhunec lignjelova mimo. Tudi jaz sem dvakrat izvlekel samo lovke in po temu sodeč gre proti koncu sezona. Vreme je bilo kot naročeno. Bonaca, malo oblačno in megleno.
Sicer sem pa tudi plačal plovno dovoljenje za HR morje, pa poštimal papirologijo v marini itd, pa je dan na morju mimo.
.
pajer 1
-
- Poročnik fregate
- Kraj: Vrtojba-Komen-Rib. Naselje
Včeraj so lignji kar delali (Kriz-Sesljan). Petnajst komadov, štiri kar veliki. Vse skupaj nekaj čez osem kil. Če mi rata bom prilepu kakšno sliko. LP
Nazadnje spremenil Mtrobec, dne Ne Jan 31, 2016 15:28, skupaj popravljeno 4 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta