Lignjelov 2016
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
NOVI FOSIL napisal/-a:pajer1 napisal/-a:[quote="NOVI FOSIL"
Pobrisal pajer1, moderator in ve se zakaj!
Ti pa res nisi čisto gladek[/quote]
Res se je za vprašat kdo tukaj ni gladek!!!!
Pa kaj ti ni jasno, da izrabljaš post tri dni star in prikazuješ kot svežega, ker mu zbrišeš datum.
Pa ti res potrebuješ strokovno pomoč.
Kdaj boš dojel, da je Portal Morjeplovec in forum, odličen zaradi veliko posameznikov, ki na odprti sceni delijo znanje, izkušnje in še mnogo tega.
In ti posamezniki se ne skrivamo, še več. Družimo se. Na rednih že tradicionalnih srečanjih in tudi naključno, ko se srečamo.
Posamezniki, ki uletite, nisi prvi, in si utrjujete ego ali podaljšujete moškost, ker imate krizo srednjih let, drugo puberteto, ali kot pravi pregovor, ko glava sivi, potem rit nori, boste "spravljali v red" nekaj sto aktivnih članov. Mene in NT pa želiš na vsak način očrnit, polit z gnojnico, itd.
če boš tako nadaljeval te čaka pižamica, šlafrok, plastičnjaki in pogled v tla tri metre pred seboj!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.
Zopet je odprta tema lignjelov!
In samo lignjelov prosim!
.

Pa nazaj ob šibki burji z malo genove lepo jadram in obenem panulam in ni in ni nič, pod devinskim gradom pa še navezo z mario zapravim

-
- Poročnik bojne ladje
- Kraj: Nova Gorica
Pozdravljen Alessio,pod Devinskim gradom ob vstopu v Ribiško naselje mora bit neka težka ovira na dnu,ker jo veddno primeva oba in je pol vsaj pol ure akcija reševanje Marijealesjo napisal/-a:pajer1 napisal/-a:.
Zopet je odprta tema lignjelov!
In samo lignjelov prosim!
.
Lepo, da smo zopet v temi, ampak o lignjih ni sledu. Včeraj sem spet odšel pogledat če bo morje kaj dalo. Panulal sem od devinskega gradu pa do gradu miramare, čisto nič, kot da ni živega bitja v morju
.
Pa nazaj ob šibki burji z malo genove lepo jadram in obenem panulam in ni in ni nič, pod devinskim gradom pa še navezo z mario zapravim, ko pridem na privez pa popijem eno pivce za živce
pa domov na toplo

-
- Poročnik bojne ladje
-
- Poročnik bojne ladje
-
- Poročnik bojne ladje

alesjo napisal/-a::) Današnji lignjelov pa je potekal takole, izplujem iz bonace, ribiško selomimo devina, zapali burja, zavijem v sesljan kjer se mi pridruži Robert b
greva ven, malo genove ter jadrava in panulava na odprto, burja pojenja in lignjelov se nadaljuje
malo vamo malo tamo levo desno gore dole in
.......................... slkco ulova pa bo Robert priflikal
![]()
l.p. vsem lignjelovcem. alesjo
Današnji ulov

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta