Ribolovne dovolilnice za Hrvaško
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
l
so so !!! slovakinje , čehinje, švabice, hrvatice, tud kaka slovenka 

-
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
NOVI FOSIL napisal/-a::D![]()
![]()
Končno so v saboru potrdili zakon o morskom ribarstvu.
Zakon je donesen na 4. sjednici 19. lipnja 2017. (116 glasova "za", 3 "suzdržana").
Še ta teden bo v NN, nato pa 8 dni in gas po karte![]()
![]()
Hvala NF...ampak se sprašujem kaj bo sedaj s tem še dodatnim "je***" okol arbitraže...da ne bomo spet "izviseli "...samo vprašam...
-
- Admiral
- Kontakt:
NOVI FOSIL napisal/-a:Dede napisal/-a:
Hvala NF...ampak se sprašujem kaj bo sedaj s tem še dodatnim "je***" okol arbitraže...da ne bomo spet "izviseli "...samo vprašam...
![]()
Kar se tiče arbitraže, to nima nič veze z dovolilnicam
Hvala...spremljam še naprej...da v teh dnevih do 1.julija vem kako in kaj se obnašat in spraševat tam na Pag-u

autokamp napisal/-a:Kaj pa sprejetje ustreznega pravilnika? Je bil kolega prejšnji teden v Puli tam kjer kupuje karte pa niso še nič vedeli, še več celo izražali so dvom, da bo letno karto možno kupiti v kratkem času - beri v tej sezoni?
Se mi zdi, da ze drugic nekaj momljas okol pravilnikov, kaj ni jasno??
Noben pravilnik ne more biti enak zakonu, o tem smo pisali, pa je Pajer zbrisal😡
zakon je sprejet, po osmih dneh po objavi v NN se bo zacel sprovajat, tisti, ki ni ne vedo, si ga bodo pac prebrali, al je to policaj, ribarski inspektor, uradnik ...
Jaz jo bom kupil takoj ko bo slo skozi preko net, clan HSSRM sem ze ostalo opravim in v vodo

-
- Admiral
- Kontakt:
Fanta. Noben uradnik ne bo izdal letne dovolilnice brez pravilnika. Pravilnik je za uradnika napotek kaj in kako. Dzabe 100 zakonov...
NF je pisal o tem da jo kupis online ce malo priredis svoje podatke, kar pa spet ni OK.
Autokamp ima kar prav.
NF je pisal o tem da jo kupis online ce malo priredis svoje podatke, kar pa spet ni OK.
Autokamp ima kar prav.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: lslabe in 2 gosta