Pozdrav,
V marini sem videl en enak gumenjak HonWave, kot sem ga zdaj kupil sam in sem videl, da mu dobesedno gnije napis HONWAVE pa tiste črte okoli. Kaj narediti, da ga sonce ne bo tako zdelalo bi prosil, da mi svetujete.
Hvala!
Gnitje imena proizvajalca na gumenjaku
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Gnitje imena proizvajalca na gumenjaku
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Imaš navodilo za vzdrževanje (ali povezavo nanj, da ne iščem)?
PVC kakšnega izdelovalca zna biti občutljiv na marsikaj - ne vem pa, če vsi na vse, pri enem sem si zapomnil tudi olje za sončenje
V tistem navodilu - če je kaj vredno - bi moralo pisati tudi kaj, kar je dovoljeno za nego in s čimer zaščitiš pred prepovedanimi rečmi.
Tole bi znalo kaj pomagati tudi kot zaščita pred UV - http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=11974&start=10
PVC kakšnega izdelovalca zna biti občutljiv na marsikaj - ne vem pa, če vsi na vse, pri enem sem si zapomnil tudi olje za sončenje
V tistem navodilu - če je kaj vredno - bi moralo pisati tudi kaj, kar je dovoljeno za nego in s čimer zaščitiš pred prepovedanimi rečmi.
Tole bi znalo kaj pomagati tudi kot zaščita pred UV - http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=11974&start=10
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
DR.E napisal/-a:Baje samo sonce in žarki tako topijo tisti napis, da imaš roke, kot bi jih namočil v lepilo.
mogoče je pa napis mišljen kot ona podlaga za mobitel v avtomobilih...po enem mesecu sem ga skoraj strgal s strgalom z armaturke v kombiju
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost