786, Mala luka - Krk
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
.
Ena od najlepših uval v celem Jadranu, če ne najlepša. Še ena fotka uvale z druge strani sneta z neta.
Iz Baške, ki je preko hriba se hodijo semle kopat. Peš po potkah, ali jih vozijo barkarjoli. Zjutraj pripeljejo, zvečer odpeljejo.
Po podatkih vikipedije je tukaj največ najmočnejših udarov burje.
Še tole je potrebno vedet. Tule je ornitološki rezervat.
Pričakoval sem, da bodo krkaši takoj "zminirali" uganko, pa ni nič z njimi.
Alesjo pa pluje veliko bolj zahodno, zato je ni uganil.
LP
.
Ena od najlepših uval v celem Jadranu, če ne najlepša. Še ena fotka uvale z druge strani sneta z neta.
Iz Baške, ki je preko hriba se hodijo semle kopat. Peš po potkah, ali jih vozijo barkarjoli. Zjutraj pripeljejo, zvečer odpeljejo.
Po podatkih vikipedije je tukaj največ najmočnejših udarov burje.
Še tole je potrebno vedet. Tule je ornitološki rezervat.
Pričakoval sem, da bodo krkaši takoj "zminirali" uganko, pa ni nič z njimi.
Alesjo pa pluje veliko bolj zahodno, zato je ni uganil.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Tisti žar je bil postavljen lansko leto, prej ga ni bilo. Objekt izgleda kot bi ga sestavile vrane. Spredaj je postavljenih nekaj miz in senčnikov. Agregat imajo vkopan kakšnih 50 m od objekta. Sam objekt se nahaja na levi strani ko vpluješ v zaliv. Žeje in lakote nisem mogel potešiti ker je bilo v tistem trenutku zaprto. Dnevno ( v sezoni9 pa je v samem zalivu zasidranih 30-40 plovil.

Jandrej, očitno si slikal z kopnega. Sem večkrat v tem zalivu, pa table nisem opazil.
Še ena slikca iz vrha hriba.
Tisti, ki hodijo peš sem poleti morajo biti oreng utrgani, ker je pot dolga več ur. Jaz se z družino potikam tu le pozimi in zgodaj spomladi, ko so temperature bolj primerne za take podvige
Še ena slikca iz vrha hriba.
Tisti, ki hodijo peš sem poleti morajo biti oreng utrgani, ker je pot dolga več ur. Jaz se z družino potikam tu le pozimi in zgodaj spomladi, ko so temperature bolj primerne za take podvige
mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti

[/url]