Vez od Barbarige do Pule?
Moderatorji: moderator2, moderator
-
deserteagle
- Kapitan fregate
Vez od Barbarige do Pule?
Pozdravljeni,
glede na to, da se je zakonodaja spremenila in naj bi bil vez v raznih portičih pod tujo zastavo prepovedan, samo (HR) in samo za državljane Hrvaške!?
Kar so mi na Lučki upravi tudi potrdili oz. povedali, da je to tako na vseh komunalnih vezih in ta društva, ki opravljajo z njimi imajo že precej kontrol in se tudi ne upajo več igrati. Vez pa tudi ni poceni, ker je 15kun na meter na dan...
Bilo je forumu na to temo že nekaj napisanega, me zanima kam na celoletni vez dati čon pod USA zastavo.
Ker mi je Pula (Marina) iz Barbarige za vakodnevno vožnjo precej daleč. Gre se pa za 6m čoln.
Lp
glede na to, da se je zakonodaja spremenila in naj bi bil vez v raznih portičih pod tujo zastavo prepovedan, samo (HR) in samo za državljane Hrvaške!?
Kar so mi na Lučki upravi tudi potrdili oz. povedali, da je to tako na vseh komunalnih vezih in ta društva, ki opravljajo z njimi imajo že precej kontrol in se tudi ne upajo več igrati. Vez pa tudi ni poceni, ker je 15kun na meter na dan...
Bilo je forumu na to temo že nekaj napisanega, me zanima kam na celoletni vez dati čon pod USA zastavo.
Ker mi je Pula (Marina) iz Barbarige za vakodnevno vožnjo precej daleč. Gre se pa za 6m čoln.
Lp
Ojla fantje
Vez je mogoč samo ,da je plovilo na Hr zastavo.
Vez je mogoč samo ,da je plovilo na Hr zastavo.
Nazadnje spremenil Fojki, dne Po Okt 26, 2015 12:29, skupaj popravljeno 2 krat.
deserteagle
- Kapitan fregate
Kocke so zanimive tudi meni
tako, da prosim kar z ponudbo na dan.
Takoj za
Cena priveza v portiču bo letos kot sem že napisal 15 kun m/dan, hudo
zasoljena....
Z gospodom Josipim (kerovodža portiča-Peroj) sva imela kar nekaj urno debato o vezih in žal ne gre...verjetno bo pa tudi da moraš biti Hrvaški državljan oz. je tako.
Tako so mi novi zakon razložili na Lučki upravi v Puli.
Lep pozdrav.
Takoj za
Cena priveza v portiču bo letos kot sem že napisal 15 kun m/dan, hudo
zasoljena....
Z gospodom Josipim (kerovodža portiča-Peroj) sva imela kar nekaj urno debato o vezih in žal ne gre...verjetno bo pa tudi da moraš biti Hrvaški državljan oz. je tako.
Tako so mi novi zakon razložili na Lučki upravi v Puli.
Lep pozdrav.
[quote="deserteagle"]Kocke so zanimive tudi meni
tako, da prosim kar z ponudbo na dan.
Nazadnje spremenil Fojki, dne Po Okt 26, 2015 12:21, skupaj popravljeno 1 krat.
deserteagle
- Kapitan fregate
Tak je to pri naših sosedih. Cene pa določa Lučka uprava in ne v Portiču.
Dobro, nekaj se je že dalo dogovorit na dolgi rok, če si ga mel tam parkiranega.
Tudi oni niso zadovolni, ker bodo ostali brez lepega prihodka.
Jst sem že rezerviral privez v marini v Puli, cena ista in nudijo ti vse, kar rabiš zraven...
Za kocko sem pa 100% zraven, tako, da me prosim računajte!
lp
Dobro, nekaj se je že dalo dogovorit na dolgi rok, če si ga mel tam parkiranega.
Tudi oni niso zadovolni, ker bodo ostali brez lepega prihodka.
Jst sem že rezerviral privez v marini v Puli, cena ista in nudijo ti vse, kar rabiš zraven...
Za kocko sem pa 100% zraven, tako, da me prosim računajte!
lp
poicati na kapetanijo ce imajo kak info glede vezov.
Nazadnje spremenil Fojki, dne Po Okt 26, 2015 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
No pa ,če to ni banda daš denar za hr reg te cepijo kot nori nato drugo leto spet zabrana.
Saj bi tujec šel rade volje v marino. Ampak, če je NI ! Konkretno okolica Barbarige. Najbljižja marina je ACI Rovinj oz. ACI Pula. Pa probaj poklicati v Rovinj, za slobodni vez. To se ti šele smejijo! Pa tudi ne vem koga zanima 20 km oddaljen vez skozi vsakodnevno mestno gužvo in podajanje v misijo nemogoče=iskanje parkinga!!!
Kot drugo, pa veš da bodo naši južni sosednje vedno našli razlog za britje ovac.
Pa kaj vsa ta leta čarajo v Barbarigi z izgradnjo hotelov in marine. Idejne projekte sem gledal, menda je res tega že deset let
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Peroj
Pozdravljeni
OOO to pa me je šokiralo glede "marine" v Peroju. Mi smo pred 14 dnevi komaj ven vzeli čoln in ga imamo reg pod usa pa ni noben nič rekel...
V Peroju naj raje tiste odpadne čolne poberejo ven.
A kocke pa bojo dovolili al kako?
Hvala
lp
OOO to pa me je šokiralo glede "marine" v Peroju. Mi smo pred 14 dnevi komaj ven vzeli čoln in ga imamo reg pod usa pa ni noben nič rekel...
V Peroju naj raje tiste odpadne čolne poberejo ven.
A kocke pa bojo dovolili al kako?
Hvala
lp
Baje se da zmeniti samo rabis Hr reg.
Nazadnje spremenil Fojki, dne Po Okt 26, 2015 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Kako pa je s tistimi rdečimi bojami v Peroju, ki so jih oddajali? A se tam še da privezat in seveda plačat, al je treba v marino. Včasih sem namreč tam za kakšno noč ali dve privezal svoj lavor. Naslednji dan sem bil zmenjen z možakarjem da pride pobrat denar za privez, pa ga sploh ni bilo, tako da se splača 
V8 + Jet drive
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost