Danes na obali
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Danes na obali
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Takole je zgledalo danes v Luki Koper:
KLIK!
Prvih 10s se lepi vidi, da ni bilo heca, potem pa se je že "umirilo"
KLIK!
Prvih 10s se lepi vidi, da ni bilo heca, potem pa se je že "umirilo"

Lep pozdrav!
Bil danes dopoldne v Luciji in ravno v Času nevihte sem bil na poti na LB.Ker je bilo v Minuti vidnost nič, sem moral vedriti pod streho bifeja. Dež je lil z močnim vetrom, padala je toča drobnejša, ko je le ta pojenjala,pa je padala posamično debelejša,približno 2 cm premera. Na avtu ni bilo posledic, pa tudi po barkah ni naredila škode. Lahko ste brez skrbi. Je pa bila voda v kanalu, kot mlečna kava.
Bil danes dopoldne v Luciji in ravno v Času nevihte sem bil na poti na LB.Ker je bilo v Minuti vidnost nič, sem moral vedriti pod streho bifeja. Dež je lil z močnim vetrom, padala je toča drobnejša, ko je le ta pojenjala,pa je padala posamično debelejša,približno 2 cm premera. Na avtu ni bilo posledic, pa tudi po barkah ni naredila škode. Lahko ste brez skrbi. Je pa bila voda v kanalu, kot mlečna kava.
Krašnjan napisal/-a:Lep pozdrav!
Hvala vsem za odgovore, predvsem pa tebi Krašnjan za bolj izčrpnega! Hvala.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Pajer1, tvoj link kaže na Facebook, kjer je bilo sporočilo po objavi dopolnjeno, in nikjer ne najdem datuma in časa prve objave.
Če je tega več, bi datum in čas dogodka že v naših prispevkih o vremenu mogoče prišel prav...
Je pa od sobote dalje nalivov, močnih sunkov vetra, udarov strele in toče izjemno veliko in v zadnjih dneh, od sobote (9.6.2012) naprej.
V času, ko sem bil zunaj sem opazil naslednje
Skozi okna iz službe pa še kupček nalivov, ta ali oni tudi z malo toče, in dobra doza udarov strele. Na parkirišču imam zdaj dovolj prostora za parkiranje, ne glede kako pozno prihajam - del parkirišča je pod lužami (tudi nad 20 cm globoko) in mislim, da zdaj že lahko obesim zastavico 'Morjeplovec', ko se odpeljem z avtom...
Če je tega več, bi datum in čas dogodka že v naših prispevkih o vremenu mogoče prišel prav...
Je pa od sobote dalje nalivov, močnih sunkov vetra, udarov strele in toče izjemno veliko in v zadnjih dneh, od sobote (9.6.2012) naprej.
V času, ko sem bil zunaj sem opazil naslednje
- Sobota - v Izoli in na morju pred njo - čez dan večkrat dež, včasih tudi močan, ampak ne ravno da bi se utrgal oblak; občasno udari strele večinoma med oblaki, včasih kje v daljavi (po zakasnitvi od bliska do groma vsi več kot 3 km daleč)
zvečer, ko sem se o mraku vračal iz Izole v Lj nalivi (če bi tako lilo dlje, bi lahko prišlo do zastojev odvajanja vode s ceste itn.)
Nedelja - Odisej je odpovedal tekmo v Bohinju, ampak v Ljubljani je bilo dober del časa vreme čisto OK, tudi sončno, ne vem pa, kako je bilo v Bohinju
včeraj (torek) popoldne (nekaj močnih nalivov tudi z malo 1-2 cm toče en sicer moker, ampak sicer OK piknik na hribu nad Savo vzhodno od Ljubljane)
Skozi okna iz službe pa še kupček nalivov, ta ali oni tudi z malo toče, in dobra doza udarov strele. Na parkirišču imam zdaj dovolj prostora za parkiranje, ne glede kako pozno prihajam - del parkirišča je pod lužami (tudi nad 20 cm globoko) in mislim, da zdaj že lahko obesim zastavico 'Morjeplovec', ko se odpeljem z avtom...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- od kapitana zena
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov