Tam imajo vso tehnično dokumentacijo za posamezne znamke avtomobilov, tako da se pripelješ kar z avtom. In ves potrebni material je pri roki

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Joško napisal/-a:Pale oprosti, čisto sem pozabil nate. Sliko poleg poglej pa ti bo vse jasno. Elektronike nimam na zalogi, bom pa jutri poklical na Webasto, če se njim še kaj valja po policah.
Na sodelovanje pa vsekakor lahko računaš, vedno. Marina Izola, skoraj vsak dan.
Pa lep pozdrav
barossa45 napisal/-a:Nisem siguren, če imate na barkah "timer-je", ampak jaz ga iščem za svoj avto. Sem vprašal že par zastopnikov, pa vsi hočejo 100€.Tako, da če ga ima kdo za prodat ali pa, če ve kje ga lahko dobim bi lepo prosil, če mi pove:)
admin napisal/-a:Me pa čudi, da pride to prezračevanje prav. A ni to vse skupaj malo zraka, ki cirkulira, če pa odpreš kakšno palubno okno pa kar pihne skozi? Ne vem, sprašujem s firbca.
DR.E napisal/-a:Joško
Mi lahko priporočaš okvirno moč za 47 čeveljno jadrnico (3 kabine in salon)? Sam sem imel v mislih Air Tip Evo 3900.
Pri razvodu vpihanega zraka sem prišel do ideje za dovod v kopalnico, pa tega nisem zasledil v nobeni shemi, ponavadi vsi vpihavajo samo v salon in kabine.
Hvala za morebitne nasvete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti