5. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
admin napisal/-a:Vse ostajo odprto, jaz sem odprt za vsakršne predloge!
Je pa druga resnica ta, da moramo ruto narediti na lokaciji, ki bo dostopna čim večjemu številu udeležencev! Seveda bi bilo krasno enkrat zapluti iz Zadra okrog Dugega, Kornatov, Murterja in nazaj... Vendar pa se moramo zavedati, da več kot 8 bark zagotovo ne bi bilo...![]()
Kako zamenjati lokacijo in oditi iz Kvarnera, pa še vedno tja privleči tako tiste iz Kvarnera, kot tiste iz Dalmacije in še posebej tiste iz Istre ali celo čistega seveda, iz Slovenije?
To sploh ni slaba ideja. tako kot se jaz vsako leto z mojo bano pripi...dim gor do Raba, tako bi resni prišli tudi dol in sem prepričan, da bi nas bilo več kort 8. Sicer pa jaz mojo posadko prijavljam in bom kjerkoli tisti teden dol.
Kriza nas noče doseči in je špilof kak smetja tako da željene fešte na predvečer še letos verjetno ne bomo mogli doživet.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
tomaz_slo napisal/-a:mile, ti kar pjevalko rezerviraj. Mi bomo tudi letos podaljšali.. Smer v vsakem primeru po zemljevidu dol in desno. Prej bomo pa ušate nalovili in pazili, da nas tok ne odnese kam drugam...
Točno tak. Se že veselim. Orodje za ušate bomo pa že zdaj pripravili, da se ne bom zapletal s tistim štrikom. Če bomo meli tako orkansko burjo kak lani, potem za naše trajekte ni problema.
mile
muzičar iz Prlekije
muzičar iz Prlekije
Fantje, za Miletovo pevko ne preveč pogledovat, punca je zasedena.
Je pa res: "zaueta, al nije još oduzeta"
Smo se pa na letošnjem martinovanju v zgodnjih jutranjih urah tisti najbolj vztrajni, zadnji v hotelu (jaz in mile, pa ubogi moj šofer barh) pogovarjali tudi o tem. Pevka je bila kar navdušena, da gre z nami na ruto, haha.

Je pa res: "zaueta, al nije još oduzeta"

Smo se pa na letošnjem martinovanju v zgodnjih jutranjih urah tisti najbolj vztrajni, zadnji v hotelu (jaz in mile, pa ubogi moj šofer barh) pogovarjali tudi o tem. Pevka je bila kar navdušena, da gre z nami na ruto, haha.

kr en napisal/-a:admin napisal/-a:. ...Pevka je bila kar navdušena, da gre z nami na ruto, haha.
Ja vežda. Najbolj navdušena je bla, reva, ko si se ti zlil Barhu v avto in jo nehal gnjavit!
Pa ne boš verjel, ni blo čisto tako.

Punca in njen partner sta bila OBA navdušena, da ne bo pomote.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti