brane40 napisal/-a:SIM kartico Vipnet daj v android telefon in ga nastavi kot dostopno točko.
Hvala, sn dolžan kakšnega mrzlega.
Moderatorji: moderator2, moderator
al napisal/-a:Zadnjih nekaj dni sem na CRO uporabljal TOLE NAPRAVO
Delal je dobro (več naprav prikolpljenih na WiFi). Ker ima baterijo in je majhen, ga lahko odneseš na kavo in tam surfaš...
Preden se odločim za nakup me zanima ali ima od vas kaj podobnega/boljšega?
Drugo vprašanje pa je v wifi boosterju. Obstajajo tisti fiksni (recimo od Digital yachta- drago...) in pa tisti na USB. Kakšna ideja?
hvala
blze napisal/-a:Vip imam tudi jaz. Sedaj sem kupil tele 2 kjer dobiš za 95 kun 3 giga prenosa za en mesec.
Sedaj morm nabavit še hotspot, da bom naredil mreži in bojo lahko usi gor priklopljeni.
kasaudio napisal/-a:Na bncinski pumi (mislim da katerikoli) kupiš VIP usb stick. Ni kaj veliko povedat. Ko inštaliraš izbereš svojo opcijo porabe, kupiš impulze, vpišeš kodo in to je to. Zadeva deluje lepo, mam to že 3 leta.
Na Premudi ne pričakuj velikih hitrosti prenosa...
PS: nisem videl prej, da debatirate okoli VIP-a in androida. Moje izkušnje temeljijo na win prenosniku, ker za pametne telefone nimam potrplenja.
hrošč napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Na bncinski pumi (mislim da katerikoli) kupiš VIP usb stick. Ni kaj veliko povedat. Ko inštaliraš izbereš svojo opcijo porabe, kupiš impulze, vpišeš kodo in to je to. Zadeva deluje lepo, mam to že 3 leta.
Na Premudi ne pričakuj velikih hitrosti prenosa...
PS: nisem videl prej, da debatirate okoli VIP-a in androida. Moje izkušnje temeljijo na win prenosniku, ker za pametne telefone nimam potrplenja.
To je verjetno to? http://www.vipnet.hr/internet/na-bonove/opcije
Da imaš torej za 70 kun 1gb prenosa v enem mesecu. Ni slaba varjanta, če ne rabiš veliko prenosa podatkov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti