5. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Fantje, pozdravček iz Oliba.
Vreme je že kičasto. Upam da tako tudi ostane.
Tukaj imamo vodo in elektriko, je pa zanimivo, da so letos 3 koncesionarji v lučici.
Eden ima notranji pomol, drugi na zunanji strani, tretji pa boje.
Na Silbi ni ne vode ne elektrike, so vse požagali.
Nekaj jih jebe sistem oz država.
Skratka, se vidimo na Istu, zdaj pa odvežem in grem na Pag
Lp
Tukaj imamo vodo in elektriko, je pa zanimivo, da so letos 3 koncesionarji v lučici.
Lp
Gledam malo vreme, ker vsi napovedujete neki urnebes....
zaenkrat kaže do sobote zvečer vse ok, in brez stresa.... se pa bo itak spreminjalo vsak dan tako da več kakor za 3 dni naprej ni variante da bo ziher... Preverjeno več lokacij, Pula, Mali Lošinj, Punat, Cres,...
Jakne in ostalo so itak zmeraj nujna oprema na morju, .....
Predlagam pa letos vsem da gremo počasi in naj se nam nikamor ne mudi, saj imamo časa cel ljubi dan da pridemo do prve točke.... če bo preveč za normalno plovbo čakamo do poznega popoldneva in potem nadaljujemo,... naredimo vmes abšnit in kakšnega spijemo, skopamo, poguncamo in zapojemo, pa dalje,.... saj smo na dopustu... pa še bolj fino bo....
lani so eni kar žgali na polno do Balvanide, eni pa smo vedrili na Cresu in čakali na boljše čase,... Itak motornjaki rabimo iz Dunata do Balvanide le dobri 2 uri tak da ni panike... Polovica sveta deluje na Langsam und sicher....
Se vidimo....
zaenkrat kaže do sobote zvečer vse ok, in brez stresa.... se pa bo itak spreminjalo vsak dan tako da več kakor za 3 dni naprej ni variante da bo ziher... Preverjeno več lokacij, Pula, Mali Lošinj, Punat, Cres,...
Jakne in ostalo so itak zmeraj nujna oprema na morju, .....
Predlagam pa letos vsem da gremo počasi in naj se nam nikamor ne mudi, saj imamo časa cel ljubi dan da pridemo do prve točke.... če bo preveč za normalno plovbo čakamo do poznega popoldneva in potem nadaljujemo,... naredimo vmes abšnit in kakšnega spijemo, skopamo, poguncamo in zapojemo, pa dalje,.... saj smo na dopustu... pa še bolj fino bo....
lani so eni kar žgali na polno do Balvanide, eni pa smo vedrili na Cresu in čakali na boljše čase,... Itak motornjaki rabimo iz Dunata do Balvanide le dobri 2 uri tak da ni panike... Polovica sveta deluje na Langsam und sicher....
Se vidimo....
Ziv zdrav,
Da vas malo ogrejem za ruto, midva z mojo bp vceraj nazaj iz rute pred ruto
Losinj, Ist, Molat, Dugi otok, Kornat-u. Stiniva, Zut, nazaj na Molat, Silba in domov v Nerezine ML.
Od nedelje do srede, super je bilo, mirno morje, kot je nekdo omenil, sama avtocesta
Se vidimo v Balvanidi.
Aja, se to, v soboto, ce lahko bi se pridruzila nekomu za vecerjo, ki ima rostilj. Prinesem kilo losinjskih cevapol pa kaksno struco kruha, ta suha jelenova salama pa itak ne bo manjkala
Lp, Tomaz in Mirjana
Da vas malo ogrejem za ruto, midva z mojo bp vceraj nazaj iz rute pred ruto

Od nedelje do srede, super je bilo, mirno morje, kot je nekdo omenil, sama avtocesta

Se vidimo v Balvanidi.
Aja, se to, v soboto, ce lahko bi se pridruzila nekomu za vecerjo, ki ima rostilj. Prinesem kilo losinjskih cevapol pa kaksno struco kruha, ta suha jelenova salama pa itak ne bo manjkala

Lp, Tomaz in Mirjana
Nazadnje spremenil cinki70, dne Če Jun 20, 2013 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Mitja P napisal/-a:Fantje, pozdravček iz Oliba.
Lp
Mitja, do kdaj boš na Pagu? Mi prihajamo v soboto zjutraj za en teden, bomo sicer v Metajni, ampak če ste kje na drugi strani se lahko tudi z avtom pripeljemo do tja...
LP, uživajte!
Green to green or red to red, safely go ahead!
Tudi jaz sem vam fouš... nikakor ne znese
, bom rezerviral prej drugo leto.. vi pa uživajte in eno starejšo za spremljavo...
http://www.youtube.com/watch?v=hjBigKvRwh4

http://www.youtube.com/watch?v=hjBigKvRwh4
cinki70 napisal/-a:Aja, se to, v soboto, ce lahko bi se pridruzila nekomu za vecerjo, ki ima rostilj. Prinesem kilo losinjskih cevapol pa kaksno struco kruha, ta suha jelenova salama pa itak ne bo manjkala![]()
Lp, Tomaz in Mirjana
Kamot se vežeš name, imam tudi jaz namen roštilj raspalit.

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Oj, klapa, zdaj sem šele počekiral, kam letos ruta pelje, žal že dolgo vem, da se je ne bom udeležil, in zdaj šele razumem, zakaj so naju na Istu včeraj tako čudno gledali. Imava pač pravo zastavo..
V mestecu se pospešeno pripravljajo na prihod Morjeplovcev, kurijo peči, čistijo zaprte gostilne, vozijo palete piva in kartone vine, sam to mi ni jasno, ali na pomolu dajejo deske na nosilce ali jih iz strahu dol pobirajo. Naj gusarji rajši pred britofom parkirajo
Uživajte, pa se morda kje srečamo!
V mestecu se pospešeno pripravljajo na prihod Morjeplovcev, kurijo peči, čistijo zaprte gostilne, vozijo palete piva in kartone vine, sam to mi ni jasno, ali na pomolu dajejo deske na nosilce ali jih iz strahu dol pobirajo. Naj gusarji rajši pred britofom parkirajo

Uživajte, pa se morda kje srečamo!
kr en napisal/-a:cinki70 napisal/-a:Aja, se to, v soboto, ce lahko bi se pridruzila nekomu za vecerjo, ki ima rostilj. Prinesem kilo losinjskih cevapol pa kaksno struco kruha, ta suha jelenova salama pa itak ne bo manjkala![]()
Lp, Tomaz in Mirjana
Super, hvala.
Lp, T
cinki70 napisal/-a:kr en napisal/-a:cinki70 napisal/-a:Aja, se to, v soboto, ce lahko bi se pridruzila nekomu za vecerjo, ki ima rostilj. Prinesem kilo losinjskih cevapol pa kaksno struco kruha, ta suha jelenova salama pa itak ne bo manjkala![]()
Lp, Tomaz in Mirjana
Super, hvala.
Lp, T
Cinki! Sej ne zarad tebe, ampak zaradi salame!!!

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov