Agencija Adrialin
Moderatorji: moderator2, moderator
Agencija Adrialin
Pozdravljeni!
Kdor bo kdaj iskal apartma preko eagencije, naj nikakor ne posluje z agencijo adrialin, saj ima ta 50 % provizijo. Sam sem preeko njih najel apartma,menda z balkonoms pogledom namorhje...no malo se ga je videlo,drugače pa je bila pred balkonom(oddaljenba cca 1 m) stena...po ceni 87 evrov za 30 m2 (z baje privezom), lasnik za za apartma računa 57 evrov...
Kdor bo kdaj iskal apartma preko eagencije, naj nikakor ne posluje z agencijo adrialin, saj ima ta 50 % provizijo. Sam sem preeko njih najel apartma,menda z balkonoms pogledom namorhje...no malo se ga je videlo,drugače pa je bila pred balkonom(oddaljenba cca 1 m) stena...po ceni 87 evrov za 30 m2 (z baje privezom), lasnik za za apartma računa 57 evrov...
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
kankan napisal/-a:matr ste eni usekani, hočem komu pomagat, da ne najame te agencije, vi pa sam serjete...sram vas je lahko
Ma ne samo sram, sam nobene agencije tut poklical ne bom več. Res so pras.i, ko pišejo pogled na morje, bla bla bla in še več, ko pa prideš na lokacijo bi pa rajš jokal. Tako pač je ko imamo potem svoje predstave in se ne pozanimamo dovolj in ne zahtevamo foto, video predstavitve. Kolega se je letos enako nasral. Namesto da bi se zmenu za app Petkovič v Žaboriču pri Šibeniku je bil pameten in nekaj rezerviral po telefonu. Jasno so ga nategn od spredi in zadi brez vazelina. App v hribu in še dobesedno posran. Dva dni sta z ženo pucala da je blo sploh za spat, elektrike ni blo 3 dni, juhuhu robinzon je tu. Bil je otok Vir. Še najbolj mi je pa všeč ko je že bil v Žaboriču lani pri sosedi od Zorice Petkovič (jasno preko aganecije ker me ni poslušal) in jo tudi spoznal in si ogledal apartmaje ampak verjetno je hotel še več od čistih apartmajev, parkplaca, kristalne vode, prijazne gazdarice, interneta, pogleda na morje in dobil je VEČ

Nazadnje spremenil ttomi73, dne Ne Sep 07, 2014 00:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov