7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
7. ruta Morjeplovec.net
Kako zdaj? Leto je naokrog. A je še energija?
Mogoče pa bi lahko rekli kakšno na temo območja, ki bi bil "pokrit".
Ko bo to dorečeno, pa ni hudič, da se ne bi par duš, ki bi pomagale pri pripravi. Vsak ima svoje domače območje, ki ga pozna in bi lahko pomagal.
Torej:
- Ruta DA/NE
- kje (zahodna Istra/vzhodna Istra - Kvarner/ Kvarner,......)
- je kdo pripravljen sodelovati na določenem območju
-
-
Sedaj grem pa štrike prat.
Ko bo to dorečeno, pa ni hudič, da se ne bi par duš, ki bi pomagale pri pripravi. Vsak ima svoje domače območje, ki ga pozna in bi lahko pomagal.
Torej:
- Ruta DA/NE
- kje (zahodna Istra/vzhodna Istra - Kvarner/ Kvarner,......)
- je kdo pripravljen sodelovati na določenem območju
-
-
Sedaj grem pa štrike prat.
https://vodovod-rh.si/
Kako NEUMESNO vprašanje, ruta da al ne. Jasno DA.Organizacijo smo mal zmanjšali, tko da jemo vsak po svoje.Fajn je, da so majice,za to hvala sponzorjem in prošnja za v naprej.
Veliko je novih članov,večkrat kdo napiše, da je še zelen v navtiki,da se še uči in ruta je za take morjeplovce zelo primerna,saj imajo pomoč v besedi in dejanjih,če jo rabijo,pa tako lušno druženje je.Ne smemo nam in njim to vzeti.Jaz pridem ,če se ,tko ko lani ne zaletim komu v rit in se ne polomim.Pa srčno upam tud da mi je lani treščilo v barko prvič,zadnjič in nikoli več.
LP Iztok
Veliko je novih članov,večkrat kdo napiše, da je še zelen v navtiki,da se še uči in ruta je za take morjeplovce zelo primerna,saj imajo pomoč v besedi in dejanjih,če jo rabijo,pa tako lušno druženje je.Ne smemo nam in njim to vzeti.Jaz pridem ,če se ,tko ko lani ne zaletim komu v rit in se ne polomim.Pa srčno upam tud da mi je lani treščilo v barko prvič,zadnjič in nikoli več.
LP Iztok
H2O napisal/-a:After ruta bo v vsakem primeru, a ne Bladzo
Itak...
Roman 1, kako to misliš: "škoda, da ni kar cel teden"?
S H2O bova ruto zavlekla verjetno kar na cel mesec... Če greš z nama, boš mogu met vsako majco vsaj 3 dni...

Nazadnje spremenil bladzo, dne Pe Jan 30, 2015 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Mislim,da ruta ni uprašljiva.Lokacije so lahko tradicionalne,saj se dajo prevozit z vsakim plovilom.Hrana in pijača vsak svoje in bo za vse dovolj,saj so zaloge ki se naberejo čez zimo za potrošit.Tud za Texa se bo najdla kaka doza
Pa saj ga itak ne bo. Za tisk majic in kap bo pa itak šefov štab poskrbu,kot vedno.Zato ne vidim problemov okrog rute.Datum se ve,le šef naj reče akcija bo in to je to.

mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov