- Kdor kaj prida, je kaj prida in je priden.
Kdor nič ne prida, je ničprida ali pridanič.
Moderatorji: moderator2, moderator
Yanmar Pleasure Boat Marine Engine Help napisal/-a:Time and time again attempts are made to reinvent the wheel, only to find the wheel still works best when it is round.
Vedno znova in znova ljudje poskušajo ponovno izumiti kolo - ampak na koncu se izkaže, da je še najbolje, če je okroglo.
Yanmar Pleasure Boat Marine Engine Help napisal/-a:Please remember, if you have a problem, put as much detail as possible in the communique to me so that I have all the facts to work with. Try the HOW, WHAT, WHEN, WHERE and WHY approach. When you tell me there is water in the engine, also mention it if the boat is 20 fathoms under!
Prosto 'prepesnjeno' napisal/-a:Prosim, spomnite se, če imate težavo, sporočiti kar največ mogoče podrobnosti, tako da imam na razpolago vse potrebne podatke, ko jo odpravljam.
Poskusite s pristopom KAKO, KAJ, KDAJ, KJE in ZAKAJ/ČEMU.
Ko mi poveste, da je voda v motorju, mi lepo prosim omenite, če je takrat plovilo 40 m globoko!
Približno 'prepesnjeno':"If you want to build a ship, don't drum up people to collect wood and don't assign them tasks and work, but rather teach them to long for the endless immensity of the sea."
Antoine de Saint-Exupéry
Če hočeš zgraditi ladjo, ne zbobnaj skupaj ljudi k nabiranju lesa in ne nalagaj jim nalog in dela, ampak jih raje nauči, da bodo hrepeneli po neskončni širjavi morja.
CAR napisal/-a:You can't control the wind, but you can adjust your sails.
I have a new saying I share with everyone now; Crap happens and it is how we shovel our way out of it that makes the difference in the long run.
SR 290 napisal/-a:Moč in vrsta motorja pri porabi nista tako pomembni kot masa plovila in željena hitrost.
pajer1 napisal/-a:.
Za razliko od glave,
želodec sporoča, kdaj je prazen.
.
Tex napisal/-a:...
nimaš kaj, tako to je, kljub vedno več in boljšim šolam, je na svetu vedno več debilov
Waldo Tobler napisal/-a:"Everything is related to everything else, but near things are more related than distant things."
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost