Kaj trenutno počnem
Moderatorji: moderator2, moderator
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
H2O napisal/-a:kr3mn1 napisal/-a:Pokam, ker mam zgodaj zutri let za Indijo - 30C čez dan in 20 ponoč
Blagor tebiJaz pridem kmalu za tabo na tisti konec
P.S. verjetno si hotel napisat +30 stopinj čez dan, ne -30
Evo, razpakiravam kufre. 28-32 cez dan, zadnje 3 dni tud zvecer prijetnih 22-23 stopinj, sonce sonce...sam ne morš se navadit da pri takih temperaturah že ob pol šestih tema rata....
Bomo vidli, kako bo februarja, ker aprila imajo kekci že 40-45 čez dan
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
jest jim pravim azijski balkanci. To polom pred tabo stroj, pa boli nega đole, to se kr smejejo vsi pol na kupu in to je to.
to mi je jasn zdej že zadnje 3 leta odkar z njimi sodelujemo, problem je v tem, če te ni tam, ni nič narejen, oziroma...z nekim 10x pribitkom časa.
aja, pa vse kar je vzhodno od turčije morjeplovec ne dela, ne vem zakaj ne. Ne iran, ne emirati, ne indija, v pakistanu pa še interneta nisem mel.
to mi je jasn zdej že zadnje 3 leta odkar z njimi sodelujemo, problem je v tem, če te ni tam, ni nič narejen, oziroma...z nekim 10x pribitkom časa.
aja, pa vse kar je vzhodno od turčije morjeplovec ne dela, ne vem zakaj ne. Ne iran, ne emirati, ne indija, v pakistanu pa še interneta nisem mel.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 14:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
H2O napisal/-a:kr3mn1 napisal/-a:aja, pa vse kar je vzhodno od turčije morjeplovec ne dela, ne vem zakaj ne. Ne iran, ne emirati, ne indija, v pakistanu pa še interneta nisem mel.
Ker očitno morjeplovec domuje na nekem sumljivem serverju... Tudi na Kitajskem ne dela, pa v Vietnamu, Maleziji in Indoneziji tudi ne. Na Tajskem, v Singapurju in v Avstraliji pa recimo dela. Za Japonsko se pa ne spomnim več...
To s sumljivim serverjem je še ena 'zajebancija'. Jaz sem nekoč tudi z malo sreče uganil, kaj je bilo in tudi poskrbel, da je potem delalo od tam, za kjer sem imel podatke.
Na forumu mislim da je vsaj 100 takih, ki mislim da bi to tudi morali znati, ne da morajo vprašati 'strica googla'. Sicer pa je nekoč nekje gregor.n napisal, da menda google vse najde vsakemu, ki je vsaj polpismen - in upam, da bo potem on našel in to naredil.
Če ne, je v podforumu Morjeplovec na začetku ena tema, v kateri piše, kaj je problem z nedostopnostjo foruma in kaj je pomagalo in kaj torej lahko ukrenete.
Če tudi to ne bo dovolj, potem tisti, ki ste kje opazili tako motnjo dostopa in vas to moti (bi radi dostop od tam), v tisto temo napišite dovolj točne podatke, od kje ni šlo in kateri ponudnik dostopa (ali IP) je bil, ko ste imeli probleme, pa bom posredoval, ko bom naslednjič po tem imel kaj početi na forumu.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov