Ja vsekakor je res, sam koštal me je pa elan bistveno več kot bi me če bi ga zdele še enkrat mel. Pač sm bil še predn sm ga prvič v vodo spustil prepričan da bo to pa najbolš da skor za zmer. Pol sm ga parkrat v vodo dal in vsakič bolj mi je bilo jasno, da je to 100% prehodna banja tko da sm ga prodal za isti denar kot sem ga kupil, vse zajle, volan, pene, preoblačenja, fitingi taki in onaki ipd ipd ipd in mesece pacanja, smolo poliestrsko, ki sm si jo polil po nogi in v čevelj in vse muke božje, sm pa podaril.

Takih računic se ne grem več. Čoln sm letos zrihtal funkcionalno za na dopust in zdaj ko sem ugotovil, da sem za par let zadovoljen z njim, ga bom pa še vizualno mal zategnil pa flape hidravlične si bom privoščil

Skratka veliko folka tudi tle gor opažam da se na isto foro nasanka kot sem se jaz. Prvi čoln da zgleda mal bolš (roko na srce gt070 men zgleda sexy) in se ga zrihta za par jurjev pol se pa prvo sezono ugotovi, da to ni to.
Moj nasvet bi bil: Stestirejte banje predn vanje vlagate na veliko, če je všeč funkcionalnost na vodi pol se zrihta in ni škoda dnarja. V nasprotnem primeru pa je dobesedno vlaganje v navtični karitas.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.