Lep pozdrav,
Jutri se obeta lep dan, zato imamo namen spustiti čoln v Ankaranu in se zapeljati proti Devinu. Imeli bi dnevni izlet v obiki plovbe ob obali. Ker na italijansko stran še nisem hodil me zanima, kje bi se splačalo ustaviti za kosilo. Potrebovali bi privez za čoln (5m fisherman) in kakšno restavracijo za kosilo. Popoldne pa mogoče še postanek za kakšno kavo in sladoled, seveda spet s privezom.
Če kdo pozna kaj primernega, prosim za namig.
LP, MKN
Od Ankarana do Devina in nazaj
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Od Ankarana do Devina in nazaj
Pozdravljen, jaz pa bom jutri odjadral iz Devina do Izole, kjer si bom ogledal regato starh bark in bom verjetno tudi nekje prespal na sidru in v nedeljo nazaj v Devin
Ko prideš do devinskega gradu greš naprej med koli v prvi kanal desno, pluješ nekje do tričetrt kanala in takoj za ribiškimi barkami na desni strani je nekaj prostora kjer se lahko vežeš na bok, ko prideš na kopno greš desno do konca pomola in zatem levo po cesti, po 30ih metrih na desno je ena bolj kavbojska restavracija kjer piše festa del pesce, tam boš poceni in dobro pojedel. Druga varjanta pa je: Vpluješ v Sesljan, ki je desno od devinskega gradu naravnost do glavnega pomola kjer se lahko vežeš na desno stran pomola seveda, če je prostor, na levo nesmeš. Na rivi se dobro poje v barraca del pesce, še bolje in cenovno ugodno pa je na glavni plaži, ki je skrajno desno, tam je ena hiška kjer dobiš za jest in pit, uživaj. 
Hvala Alesio. Kdaj pa boš jutri na vodi?? Mogoče se srečava.
MKN
MKN
Verjetno bom okrog desete dop. v kurzu Devin-Izola. 
16. kanal??
MKN napisal/-a:16. kanal??
Ja, na 16. kanalu povabi na pivo, pa boš imel cel Trst na barki
Kot pravi Alesjo v Sesljanu imaš kar nekaj kioskov s solidno in poceni hrano. Levo in desno od glavnega pomola.
Priveži pa tja, kjer je prosto, sploh če ne boš dlje časa.
Drugače pa je, od Devinskega gradu naprej po kanalu, v Ribiško vas, druga stavba na desni (ob kanalu) Al pescaturismo, tudi lušna restavracija. Verjetno malo dražja od "barraca del pesce".
Jaz pa v Zagabrio, cel vikend.
Uživajte!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti