servis Honda 4 taktni motor

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

Re: servis Honda 4 taktni motor

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Sr Okt 04, 2017 21:01

:shock:
MareC malo resnosti na forumu, ti ne bi nič škodovalo :!:
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Okt 04, 2017 21:29

NOVI FOSIL napisal/-a:
MareC napisal/-a:
NOVI FOSIL napisal/-a:

Daj spust kako raketo :!:

Tako kvalitetno in za majhen denar ne dela nihče :D

najprej tebi fuks

To je tebi podobno :oops:

sem ti že 1x rekel nehaj se spuscat v moje debate in me pust pri miru :twisted: :twisted: :twisted: ti pa še kar jodlaš
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Okt 04, 2017 21:50

MareC, prosim če se obnašaš lepo, če nisi opazil, to ni več forum Morjeplovec kot smo ga imeli v starih dobrih časih, ampak je postal Ribojebolovni forum....svojega so že uničili sedaj "uspešno moderirajo" še tega...
P.S. ...pa da se slučajno ne boš zmotu in šou na srečanje v Mengš...to nima nikakršne veze z našimi dolgoletnimi prijateljskimi srečanji nekdanjega foruma Morjeplovec...
https://medisken.si
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Sr Okt 04, 2017 21:54

gregor.n napisal/-a:MareC, prosim če se obnašaš lepo, če nisi opazil, to ni več forum Morjeplovec kot smo ga imeli v starih dobrih časih, ampak je postal Ribojebolovni forum....svojega so že uničili sedaj "uspešno moderirajo" še tega...
P.S. ...pa da se slučajno ne boš zmotu in šou na srečanje v Mengš...to nima nikakršne veze z našimi dolgoletnimi prijateljskimi srečanji nekdanjega foruma Morjeplovec...

ja Gregor vem, predobro vem, da je par pacientov uničilo dober forum, kjer sejejo samo še umazana semena in to je njihov namen, še dobro, da se lahko kje drugje pogovorimo in kakšno močno razdremo, brez, da bi se ti drekobrbci mešali v vsako stvar :twisted: :twisted: :roll:
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Sr Okt 04, 2017 22:19

gregor.n napisal/-a:MareC, prosim če se obnašaš lepo, če nisi opazil, to ni več forum Morjeplovec kot smo ga imeli v starih dobrih časih, ampak je postal Ribojebolovni forum....svojega so že uničili sedaj "uspešno moderirajo" še tega...

Po tej objavi zaključujem debato tudi s teboj. Na tistem forumu sploh nisem bil prijavljen, uničil ga je pa administrator. Ker nekaj morjeplovcev hodi na ta srečanja. Prvo sem vprašal za potrdilo našega gostitelja, nato glavnega organizatorja Nikolo Tesla in nato še admina, dobil od vseh zeleno luč in objavil povabilo. Tudi meni niso vse teme blazno zanimive. Res ne vem zakaj takšna nestrpnost do ljudi, ki imajo drugačne interese od tebe :?: :(
NOVI FOSIL
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Če Okt 05, 2017 00:58

:shock:
Kar se tiče uničevanja foruma nekateri akterji redno skrbijo za slab renome tega foruma.
Ne morejo brez krega in nestrpnosti.
Res pa je, da se stanje zboljšuje.
Ne razumem ljudi, ki mislijo, da se svet vrti samo okoli njih.
V resnici pa so taki pacienti potrebni pomoči.
Nekateri so šli tako daleč, da imajo poleg svojega znanega profila, še nekaj skritih, katere uporabljajo priložnostno, za samopotrditev in kimanje samemu sebi, ali pa za degradacijo tistega, ki ni enakega mnenja, kot oni.

GregorN, ker si forum ribičev označil kot » Ribojebolovni forum« si s tem pokazal široko razgledanost in sprejemanje drugače mislečih.

Zato si prisrčno vabljen v Mengeš, da boš spoznal člane morjeplovce, ki poleg morjeplovstva in ribištva, znajo poskrbeti za odlično zabavo.
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Če Okt 05, 2017 08:02

Kje si moderator?....tole nikakor ne sodi v temo servis Honde
....sicer pa so mi pri Rožeju kvalitetno in ugodno zrihtali mojo Hondo ki je bila potopljena....naredil letos 80 ur bp.....fantje poznajo svoj posel in jih priporočam
mirno morje
NOVI FOSIL
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Če Okt 05, 2017 09:50

:D
Roman tudi ti si vabljen danes v v Mengeš, da malo pokramljamo :wink:
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Če Okt 05, 2017 10:51

MareC napisal/-a:

, brez, da bi se ti drekobrbci mešali v vsako stvar :twisted: :twisted: :roll:

A to si ti hotu mal žalt, al maš še kr une vrtne bakle za prodat?? Slika
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Pe Okt 06, 2017 21:04

Ah klemn, pusti ga. Čeprav se spozna na navtiko, raje žali kot pomaga. Jaz osebno raje pomagam, če le lahko.

MareC, ne da mi miru. Poleg Jurce smo bili v Sloveniji prvi, ki smo se ukvarjali z izvenkrmnimi motorji ( oče od leta 76, jaz od leta 92), redno hodim na seminarje, poznam večino serviserjev s katerimi tudi uspešno sodelujemo in si pomagamo. V Ljubljani so poleg nas še As Domžale (Marjan, Mars)-Honda , Primc-Yamaha, Volk-Tohatsu, Yucca (Janez)-Mercury in Jurca-evinrude, Johnson. Lepo te prosim, če mi poveš, kateri so tisti trije-štirje majstori za Honde v Ljubljani, ki so toliko boljši od mene (sigurno jih poznam iz rednih izobraževanj). Lahko javno, lahko pa tudi na ZS. Že v naprej se ti zahvaljujem za odgovor.
Uporabniški avatar
widmann
Admiral
Kraj: KAMNIK-Minkendorf

OdgovorNapisal/-a widmann » So Okt 07, 2017 09:46

Jaz sem s servisom Rožej zelo zadovoljen in nimam pripomb! :D
Das Ist Valter
NOVI FOSIL
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » To Okt 10, 2017 22:02

:D
Tako je :P

Poceni in kvalitetno opravljeno delo :!:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Pe Okt 13, 2017 00:31

Jaz pri Rožeju še nisem nič bil, slišim samo dobre stvari...

Bil pa sem na hondi...
Ko ste pisali od Hondinega olja. Oni so vsaj takrat prodajali in vlivali Motula, Nobenega "hišnega olja". Šlo pa je za očitno marine izvedbo, saj je na As bil 30% dražji, čeprav z isto EAN kodo :) Enako je s svečkami.

Jaz sem se davno nazaj razpisal tu na to temo. Bil sem razočaran. Grem pa na tehničnega tja, ker je en možakar res fejt dec tam. Ne špila nekega šerifa, kot večina "pregledovalcev", ki te drkajo za eno stvar pol ure. Recimo previsoka luč za 1 cm. ZAdaj pa 300 kil in to se mu ne da dopovedat to...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti