In kmalu prvi prispe na krov, zatem so se prijemi tako hitro vrstili, da ni bilo mogoče več slikat

Po slabi uri prijemov ki je trajalo do teme pa domov v družbi 10ih lignjev, hvala morju

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

alesjo napisal/-a:Vreme ugodno in tudi danes sem pozno popoldan pobegnil na morje, seveda spet malo panulce potegnit![]()
Že peti dan zapored odvežem mojo Aleseo in že neslišno drsim po vodni gladini mimo devinskega gradu.
Ja, panule v vodo in z 2.3 vozlička vlečem ribice, katere čakajo lignje
![]()
bilo napisal/-a:alesjo napisal/-a:Vreme ugodno in tudi danes sem pozno popoldan pobegnil na morje, seveda spet malo panulce potegnit![]()
Že peti dan zapored odvežem mojo Aleseo in že neslišno drsim po vodni gladini mimo devinskega gradu.
![]()
Vidim, da panulaš s preko 2 nm hitrosti, podnevi (uspešno), ko so lignje še globoko. Daj povej na kateri globini imaš "varalico" in kakšna je globina morja kjer loviš? A loviš s sistemom "olovo čuvar"? Teža svinca?

bilo napisal/-a:alesjo napisal/-a:Vreme ugodno in tudi danes sem pozno popoldan pobegnil na morje, seveda spet malo panulce potegnit![]()
![]()
Vidim, da panulaš s preko 2 nm hitrosti, podnevi (uspešno), ko so lignje še globoko. Daj povej na kateri globini imaš "varalico" in kakšna je globina morja kjer loviš? A loviš s sistemom "olovo čuvar"? Teža svinca?
NOVI FOSIL napisal/-a::D
Daj malo več napiši kako pohaš![]()
A nič ne pokajo
alesjo napisal/-a:Poglej pod kulinariko, sem lani napisal nekaj vrstic, pokajo pa ne čisto nič, pomembno je da meso ni nič mokro.
Tony napisal/-a:Fantje v nedeljo imam v načrtu it na lignje na slo obalo. Imam majhen gumenjak ki ga vržem v morje v ankaranu. Mi lahko kdo pove kje bi ulovili kakšnega ligenjcka. In na kakšen način loviti. Potrebujem inštrukcije sem brez znanja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov