Mercury komande

Vse o gliserjih, cruiserjih in jahtah ter plovba z njimi

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

papajoe
Poročnik fregate
Kraj: Koroška

Mercury komande

OdgovorNapisal/-a papajoe » To Apr 10, 2018 15:30

pozdrav, sem preiskal forum ampak nisem našel podobne teme, kjer ima kdo podobno težavo kot jaz.

Namreč rad bi zamenjal komando na Mercury 604T, ker je sedanja "posiljena" in ne teče gladko, kljub vsemi možnimi nastavitvami in rešitvami, enostavno mi ni uspelo je toliko poštimat da bi lepo lahko doziral gas in sem se odločil, da bom pač zamenjal z novo. Prejšnji lastnik je zaradi šalabajzarsko montirane komande, le-to posiljeval in tolkel po njej, ker ni mogel drugače dozirati gasa.

No u glavnem, bi prosil koga da mi da kakšen res uporaben nasvet kako se tega lotiti, saj se ve, da je treba kabel potegniti skozi konzolo po dnu do motorja. Sam sem imel v mislih nekakšno zajlo da jo privežem skupaj in potem pač probam iti skozi vse prepreke in luknje. Mogoče še kakšen način? Zajle za motor in ostalo pa je itak že potegnjeno oziroma montirano.

Prosim za kakšen dober predlog oziroma nasvet.

hvala, lp
Daki

Re: Mercury komande

OdgovorNapisal/-a Daki » Sr Apr 11, 2018 15:32

Edino tako kot si napisal. Z lepilnim trakom povežeš žico in kabel, namastiš in potegneš čez. Včasih gre zlahka, včasih se pa kar namatraš, sploh zato ker so te cevi v glavnem rebraste in se hitro zatakne.
papajoe
Poročnik fregate
Kraj: Koroška

Re: Mercury komande

OdgovorNapisal/-a papajoe » Če Apr 12, 2018 02:42

Hvala Daki :)

lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov