steklo in pletenica
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
steklo in pletenica
Pozdrav, a mi lahko da kakšen pameten nasvet za steklo, kje ga nabavit in tudi pletenica od brzin je zaribana, kje kupim novo, motor volvo penta 5,7 , ali se menja tudi tisti požir ki gre na transom?

Re: steklo in pletenica
steklo je levo bočno je ravnih linij, ne morem slike prilepit, a se ne prilepi sliko kot učasih? img klik dvaktar in umes prilepim povezavo?
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
pešekan napisal/-a:Pozdrav, a mi lahko da kakšen pameten nasvet za steklo, kje ga nabavit in tudi pletenica od brzin je zaribana, kje kupim novo, motor volvo penta 5,7 , ali se menja tudi tisti požir ki gre na transom?Koda: Izberi vse
[img]https://mojalbum.com/pesekan/morjeplovec/foto/24125117#[/img]
Tistole v 'code' ne gre - vmesniki na moj album so se malo spremenili.
Dela tole:

Kako to narediš, pa piše tule v temi o dajanju slik na forum.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Pletenico sem rešil, priporočil mi je habibi v ljubljani na viču jih delajo. Sedaj rešujem še steklo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov