Neostik
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Neostik
Zalepit moram nosilce za bimini na gumenjaka in me zanima če bo neostik profi držal.Prejšnji so bili lepljeni z lepilom cement in je popustilo po dveh sezonah.Materjal je hipalon.Kaj neostik je potrebno tudi obtežiti,da prime ali samo zlepim?Hvala za info.
Re: Neostik
ne bo držalo. kupi dvokomponentno lepilo za hypalon, imajo ga na yucci 15 eur
Držal bo neostik TB, pa cement SC 2000 bo tudi držal, pa še kakšno drugo dvokomponentno kontaktno lepilo tudi. Ali pa nobeno, če boš imel v bližini kakšen silikon, ali pa če boš narobe lepil. Torej, obrusiš obe površini, lahko kar z brusilko, da bosta žametasti. Zmešaš lepilo s trdilcem in s čopičem namažeš obe površini. Počakaš da se posuši, da ne pika več na prst. Namažeš drugič in ko še prav malo pika, stisneš skupaj. Močno moraš pritisniti ali pa podrgniti s kosom lesa. Če boš potem z rorcangami vlekel narazen, se bo prej razslojil hypalon kot pa popustilo lepilo.
motorni
Neostik tb. V trgovinah mavrica po naročilu, ali pa v belinkini trgovini Ljubljana. (0)1 5886 483
motorni napisal/-a:Držal bo neostik TB, pa cement SC 2000 bo tudi držal, pa še kakšno drugo dvokomponentno kontaktno lepilo tudi. Ali pa nobeno, če boš imel v bližini kakšen silikon, ali pa če boš narobe lepil. Torej, obrusiš obe površini, lahko kar z brusilko, da bosta žametasti. Zmešaš lepilo s trdilcem in s čopičem namažeš obe površini. Počakaš da se posuši, da ne pika več na prst. Namažeš drugič in ko še prav malo pika, stisneš skupaj. Močno moraš pritisniti ali pa podrgniti s kosom lesa. Če boš potem z rorcangami vlekel narazen, se bo prej razslojil hypalon kot pa popustilo lepilo.
Sem zlepil z lepilom cement SC4000 po tvojem postopku,ker prejšnje sem lepil zgleda napačno in sem obakrat mazal samo eno stran,ker namreč navodila so bolj tako tako napisana,tako da upajmo da bo zdaj res držalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov