gregor.n napisal/-a:Verjamem da ti Gorenc sam eno uro, da ga lahk pol naprej prodaš, al pa 5 bark z istim nardiš
Prjatu k sm jst to delal, si ti se Bavarijo z motoristicno celado gonu

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
gregor.n napisal/-a:Verjamem da ti Gorenc sam eno uro, da ga lahk pol naprej prodaš, al pa 5 bark z istim nardiš
dondule napisal/-a:Mene pa zanima,kako so to reševali včasih?Saj kamen se je takrat tudi nabiral v hladilnem sistemu.
lp
dule
Bo_4 napisal/-a:Iz moje podobne izkušnje izpiranja Yanmar 3GM30C, razmisli kako boš hladil (hladilno) tekočino !
v 40 literskem PVC sodu sem po cca 30 minutah izpiranja imel vodo cca 50 stopinj C in prekinil postopek![]()
alesjo napisal/-a:Čiščenje ste že malo zabluzili, če rabite izmenjevalec očistit je najbolje ga odstranit in očistit, kar se tiče pa motorja ki je je hlajen z morjem je pa itak druga zgodba
alesjo napisal/-a:Čiščenje ste že malo zabluzili, če rabite izmenjevalec očistit je najbolje ga odstranit in očistit, kar se tiče pa motorja ki je je hlajen z morjem je pa itak druga zgodba
Tuki je izmenjevalec od Yanmar 3GM30F, kjer sta že odstranjena pokrov in vložek:MKN napisal/-a:Načeloma mi je vse jasno, edino čistilno sredstvo še nisem izbral. Nekje na forumu piše, da kis ni primeren za izmenjevalec. Kaj bi bilo pametno vzeti za čiščenje izmenjevalca?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov