Kaj še počnemo razen navtike?

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
BOŠTJAN
Kapitan
Kraj: Polzela

OdgovorNapisal/-a BOŠTJAN » To Feb 09, 2010 22:04

Sonce, morje, vročina, to je prava stvar zame. Pozimi me žene misel na poletje. Zadnje čase sem se vrgel v modelarstvo, za krajšanje zimskih dni, drugače kolesarim, smučam, drsam...... (včasih tudi nadrsam).

Ukvarjam pa se načrtovanje cest, zunanjih in prometnih površin, kanalizacije za velike in majhne objekte, vodovod, itd... Skratka z vsem kar je povezano z gradbeništvom.

lp Boštjan
odojk1975
Kapitan
Kraj: KRANJ

OdgovorNapisal/-a odojk1975 » Ne Feb 14, 2010 11:44

Poleti "tauham"

Slika

Slika

...malo se na šverc vozimo(nimam še izpita)...upam da ga bom sedaj 27.2 uspešno opravil
Slika

pozimi pa smučam doma in v tujini (Francija)

Slika

ko pa nič od tega ne počnem
pa hodim v službo k nacionalnemu operaterju telekomunikacij.

lp,peter
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Feb 14, 2010 14:32

No v mladih neumnih letih, je bilo nekaj športa izhajajočega iz dežel vzhajajočega sonca, potem sem hotel videt, kje so meje človeka in sem videl , da so zelo visoke, če le imaš voljo. V sklopu tega , je bila tudi pot na relaciji Radenci - Karlobag ( seveda čez Velebit in nikoli po asfaltu ). No ni nič kaj posebnega. Prevozno sredstvo so bili čevlji, oprema, navadna avtokarta, spalka, nož (švicarski, ne kaki od rambota ) čutara in par jedilnih čokolad.
Ko so prišla leta "zresnitve" ( še nisem siguren v to izjavo ) :) , pa volan in volan in volan, vmes daljše relacije na ladjah in spoznavanje drugih narodov, ljudi, (arhitektura naj ostane za turiste), Kanada, USA, Afrika, Kitajska, Nauru, Avstralija, potem pa zopet volan , volan, SP volan, propad SP volana itd..
Kot nit skozi moje življenje, že od zelo mladih nog, pa me je spremljalo plavanje. Bazen ali morje, dolge distance ( pa ne kot Strel, z dvometrskimi plavutmi in špago spuščeno iz spremljevalnega čolna).
Po vsem sra... , še mi je ostalo plavanje. Ko le imam čas, 3-5 km v bazenu, odvisno od gužve in razpoloženja.
V zadnjem času, gradnja izpodrivca ( več časa zapravim z izdelavo šotorja, katerega mi je lani zdrobil sneg. Da pa nebi pozabil kako to gre delat , mi ga je predvčeraj zopet sneg polomil. Pa se ne sekiram. Ko skopni ta beli hudič, se selim z "ladjedelnico" v MB, v ogrevano halo. Bom lahko delal kdaj mi bo, in ne kdaj bo mi vreme narekovalo.
LP
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Ne Feb 14, 2010 22:01

Skoraj 20 let zaposlen v javni hiši, ustvarjam dnevnoinformativni program, največ pa se stepam po svetu in še plačajo mi za to, luxus. Kadar nisem v službi sem na morju, našem, hrvaškem ali...samo da je slano in toplo. Da bi le trajalo. Redno plačujte naročnino, PROSIM!!! :wink:
lpg

P.S.: Slike prilepim ko bom imel čas, trenutno sem na dopustu...
https://medisken.si
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Feb 16, 2010 18:13

Lepo pozdravi žlahtnika Sašota, šport oddelek. Tebi pa želim čim več uživanja, pa če glih službeno. Glaven je rezultat na koncu.
LP
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » To Feb 16, 2010 19:01

Gregor v javni hiši !!!!
A si prostitutka ??? :D :D :D :D

No mal heca.

Že mal več kot 10 let kirurg za avtomobile in motorje, zadnje čase se silim še v navtiko, ki je bolj zanimiva in odpira več izzivov, za položnice plačat pa vrtim volan levo in desno. Če mate kaj starega železa imam veze :D :D

Lp Mitja
Slootack
Viceadmiral
Kraj: Kras/ Trst
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Slootack » To Feb 16, 2010 20:08

Uporabniški avatar
Masterpiece
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Masterpiece » To Mar 30, 2010 12:05

No naši člani niso samo navtiki.Tole je naš Bladzo če se ne motim ( kasneje v prispevku )

http://tvslo.si/#ava2.64420998;;
Original-One
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Original-One » To Mar 30, 2010 12:25

Poleg navtike, imam zelo rad bencinske "športe"

Pa se potem malo vozim po Grobniku itd.

Slika

Pa tudi po cestah :)

Slika

Tudi smučam, itd. Slike ob priliki še dodam

lp Nejc
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Mar 30, 2010 18:30

Oho Nejc, tole na Grobniku mi je zelo všeč, ta drugo na "kačjih ridah" pa ne preveč. Daj rajši to zverino odpelji na Grobnik, pa tam akcija. :D

BTW, kdaj ma letos Čarman na Grobniku?
Original-One
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Original-One » To Mar 30, 2010 20:47

admin napisal/-a:Oho Nejc, tole na Grobniku mi je zelo všeč, ta drugo na "kačjih ridah" pa ne preveč. Daj rajši to zverino odpelji na Grobnik, pa tam akcija. :D

BTW, kdaj ma letos Čarman na Grobniku?

Zdravo!

Mopeda že nekaj časa ni več pri hiši, sem bil pa z njim tudi na grobniku, ko bo pa nova (če bo) pri hiši, jo bom pa tudi peljal na sprehod v Rijeko :)

Slovenski dan na Grobniku je pa letos 27.4.2010

Lp Nejc
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Mar 30, 2010 22:30

Original-One napisal/-a:Slovenski dan na Grobniku je pa letos 27.4.2010

Aha se pravi isto kot že nekaj let, čeprav je bil lani se mi zdi finale en dan prej... Se mi zdi, da sem bil v nedeljo tam...
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Maj 17, 2010 12:25

Kaj še počnemo razen navtike? Se mi zdi, da sem našel himno...

http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4&feature=related

lpg :lol:
https://medisken.si
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Po Maj 17, 2010 20:54

Ha,ha , ha, Gregor , kje si pa tole našel. Refren še nekako ; Poso, kuča, kuča , poso, ostalo pa :lol: . V tem primeru ,pa bi res raje poslušal "petje" Plestenjaka z istim besedilom :) .
LP
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Po Maj 17, 2010 21:42

Kuča poso: za umret !!
BlueSky

Kdo je na strani

Po forumu brska: Bing [Bot] in 0 gostov