Papa zdaj si pa malo vsekal čez rob
Imam že četrto plovilo, verjemi da sem se že kje vezal, nikoli pa na muring. Pač nisem imel priložnosti, verjetno sem šel kje mimo in se zanj pač nisem zavzel.In ker nameravam to poletje na malo daljšo ruto in lahko kje naletim na muring se raje pozanimam prej kako je s tem . Barke nasvetodajalcev bom pa pa pazil prav tako kot vse ostale do sedaj.Okoli mene je za enkrat ostalo do sedaj še vse celo in upam da bo še naprej tako
O kupljenih izpitih pa tako; Muringa nam na predavanju sploh omenili niso , sicer pa je takrat (v prejšnjem stoletju ) bila boja , sidro in štrik zakon. Ne vem koliko muringov je bilo takrat sploh že na jadranu.Sicer se pa morja učiš vse življenje , in še marsikdo bo o tem tukaj tudi marsikaj vprašal . Zato pa je forum in nasveti drugih ali pa izkušnje nam vsem še kako pridejo prav , zato se ni lepo norčevati iz tistih ki kaj vprašajo ali pa jih potolči. Poznam jih kar nekaj ki so "izpite" kupili (tudi nove Slovenske) , pa stvari obvladajo ker so bili v to enostavno prisiljeni , če so hoteli pluti.Sem pa mnenja, da je takšen način učenja (ko se že zatakne) , napačen , nima smisla gasiti kar je že pogorelo.Predavanje ti da vsaj osnove, za več pa mora poskrbeti vsak sam.
Lepo Papa da pomagaš , saj jaz tud in to z veseljem , pa oprosti če sem ti nabil pritisk . Spij nekaj da ne boš preveč stresen
MŠ hvala za tolažbo