nalepke za gumenjak 4m
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
nalepke za gumenjak 4m
ojla, mene zanima če so oznake za registracijo za gumenjak 4m dovolj 10cm visoke in 5cm široke? kje bi to dobil najbolj ugodno? a je treba to imet ze nalimano pred prvim vpisom? hvala lp
Oznake so dovolj velike, kako pa veš katero št registracije boš imel
No ja če veš št potem lahko že prej nalimaš, za nalepke pa kontaktiraj našega člana MIKE dela dobre stvari po pravi ceni
P.S. Sam bi raje z sprejem napisal številke, zaradi zlaganja gumice se ti bojo nalepljene z časom odlepile
No ja če veš št potem lahko že prej nalimaš, za nalepke pa kontaktiraj našega člana MIKE dela dobre stvari po pravi ceni
P.S. Sam bi raje z sprejem napisal številke, zaradi zlaganja gumice se ti bojo nalepljene z časom odlepile
Ure dnevi leta tečejo....
Halo halo, jest spim med tednom do 11h.
Tistih iz plastike pa žal ne delamo. Za gumenjake jih naredim iz folije, ki je namenjena trasnparentom in kamionskim ceradam. Folija je bolj mehka in elastična. Na svojem gumenjaku sem jih imel 5 let pa sem ga vsaj dvakrat na leto zlagal in napihoval.
Tistih iz plastike pa žal ne delamo. Za gumenjake jih naredim iz folije, ki je namenjena trasnparentom in kamionskim ceradam. Folija je bolj mehka in elastična. Na svojem gumenjaku sem jih imel 5 let pa sem ga vsaj dvakrat na leto zlagal in napihoval.
V8 + Jet drive
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov