Kolesarske rute, izleti in popotovanja
Moderatorji: moderator2, moderator
Opa NT, pa ti si pravi kolesar! 47 km je zate krajša popoldanska tura? No ja, kako si jo ti mahnil v Izolo potem je tale bolj ravninska tura zagotovo lažja. Vseeno pa mislim, da pod 2 uri nisi odpeljal tele ture, torej je to kar podvig. No ja vsaj zame...
BTW, a veš, da sem ugotovil, da imam isti bicikel kot ti? Praktično je vse enako, samo geštel so na letošnjem letniku malo spremenili... Za sedaj naredil 3 krajše ture po 10 do 20 km in špila kot ura. Problem je samo, ker mi malo nagaja vreme, ko pa je lepše, pa nimam časa...
Kako si ti zadovoljen z njim?
BTW, a veš, da sem ugotovil, da imam isti bicikel kot ti? Praktično je vse enako, samo geštel so na letošnjem letniku malo spremenili... Za sedaj naredil 3 krajše ture po 10 do 20 km in špila kot ura. Problem je samo, ker mi malo nagaja vreme, ko pa je lepše, pa nimam časa...
Kako si ti zadovoljen z njim?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Imam cross 6,6. Novi model ima boljsi okvir in tega priporočam rekreativcem. V bistvu so v tej sport treking asfaltno- makadamski klasi v špici. Zelo dobra kolesa imajo tudi v Cultu v Logatcu ampak niso bili pripravljeni sestaviti bicikla po mojih željah. Tista, ki jih ponujajo pa so vpreveč enonamenska.
Kar se pa dnevnih tur tiče z ženo narediva po malce skrajšani trasi vsak dan ko je zares lepo vreme 33km, kadar pa ni časa greva na Rašico ki je kratka blizu in mi vzame samo dobro uro.
Predvcerajsnjim sem bil zaradi prometa malce počasnejši tako, da sem pot prevozil v malce več kot dveh urah. Upam, da bo danes zdržalo brez dežja, ker bi šel rad na krožno pot čez Grosuplje.
Lp NT
Ps: Nekje manjkajo strešice v tekstu, ker pišem preko swypa na telefonu.Še nisem čisto vešč.
Kar se pa dnevnih tur tiče z ženo narediva po malce skrajšani trasi vsak dan ko je zares lepo vreme 33km, kadar pa ni časa greva na Rašico ki je kratka blizu in mi vzame samo dobro uro.
Predvcerajsnjim sem bil zaradi prometa malce počasnejši tako, da sem pot prevozil v malce več kot dveh urah. Upam, da bo danes zdržalo brez dežja, ker bi šel rad na krožno pot čez Grosuplje.
Lp NT
Ps: Nekje manjkajo strešice v tekstu, ker pišem preko swypa na telefonu.Še nisem čisto vešč.
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Ne Okt 03, 2010 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Seveda sem povprašal po imenu.
Včeraj je bila ena motoristična fura na sporedu in sicer BMW-jaška tura po Istri.
Danes pa sva šla z ženo v Kranj in pod Kamniškimi hribi preko Komende in Mengša nazaj v Lj. Skupaj 67km.
v centru Kranja danes popoldan
LP NT
Včeraj je bila ena motoristična fura na sporedu in sicer BMW-jaška tura po Istri.
Danes pa sva šla z ženo v Kranj in pod Kamniškimi hribi preko Komende in Mengša nazaj v Lj. Skupaj 67km.
v centru Kranja danes popoldan
LP NT
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Ne Okt 03, 2010 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Hvala Novinec ji bom povedal. Milsim da ji bodo tvoje pohvale zelo všeč, ker se res potrudi in ima kar precej kondicije.
Pa še par slikic z včerajšnje BMW ture
Dobili smo se na Črnem Kalu v Viki Burgerju, kjer smo popili kavico in se odpeljali nazaj po Črnem Kalu preko Črnotič in Podgorja proti majhnem mejnem prehodu (KLIKNI za pogled)
Na vrhu Učke
V Ribarnici v Voloskem se okrepčamo z 1kg lignjev in 2kg fantastičnih ocvrtih sardelic.
Malce se postavimo okoli miz, ker je ulica zelo ozka.
Ribarnica je oblika fast fooda, ki je izredno popularna. Izbereš ribo in takoj ti jo pripravijo. Videl sem tri kuharice, ki komaj sproti pripravijo ribo. Nekateri pridejo iskat ribje dobrote za domov.
Peljali smo se preko Plomina, Pazina in Motovuna in obiskali veliko zelo lepih krajev. Šele sedaj sem videl da Istre sploh ne poznam in da je ogromna in zelo lepa. No to bo vsekakor še potrebno raziskat. Morda kar na biciklu.
Mato (desno) iz okolice Velenja in moja malenkost
tole je Matov lepotec
in tole je moj BMW R1200C Montauk
Pa še ena slika, ko sva se z ženo vračala iz norega Faaker Seeja. Za tiste ki ne veste je to največji motoristični zbor predvsem Harleyev, čoperjev in vsega kar je na hlape.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Pa še par slikic z včerajšnje BMW ture
Dobili smo se na Črnem Kalu v Viki Burgerju, kjer smo popili kavico in se odpeljali nazaj po Črnem Kalu preko Črnotič in Podgorja proti majhnem mejnem prehodu (KLIKNI za pogled)
Na vrhu Učke
V Ribarnici v Voloskem se okrepčamo z 1kg lignjev in 2kg fantastičnih ocvrtih sardelic.
Malce se postavimo okoli miz, ker je ulica zelo ozka.
Ribarnica je oblika fast fooda, ki je izredno popularna. Izbereš ribo in takoj ti jo pripravijo. Videl sem tri kuharice, ki komaj sproti pripravijo ribo. Nekateri pridejo iskat ribje dobrote za domov.
Peljali smo se preko Plomina, Pazina in Motovuna in obiskali veliko zelo lepih krajev. Šele sedaj sem videl da Istre sploh ne poznam in da je ogromna in zelo lepa. No to bo vsekakor še potrebno raziskat. Morda kar na biciklu.
Mato (desno) iz okolice Velenja in moja malenkost
tole je Matov lepotec
in tole je moj BMW R1200C Montauk
Pa še ena slika, ko sva se z ženo vračala iz norega Faaker Seeja. Za tiste ki ne veste je to največji motoristični zbor predvsem Harleyev, čoperjev in vsega kar je na hlape.
Lep pozdrav
Nikola Tesla
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Po Okt 04, 2010 07:35, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov