Dostop do interneta iz plovila
Moderatorji: moderator2, moderator
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Jaz sem že tretjič kupil paket od Tmobila za 20 kun in ko ti ga v poslovalnici aktivirajo imaš 500 Mb za 30 dni.... katere pa nikakor ne morem pokuriti v enem mesecu.
Poleg tega sem v petek kupil kar tri kartice na zalogo, aktiviral pa le eno.... zahtevajo pa en osebni dokument, čeprav mi ni jasno zakaj.
Meni špila 100 na uro.... torej za 20 kun cel mesec interneta.....
LP

Poleg tega sem v petek kupil kar tri kartice na zalogo, aktiviral pa le eno.... zahtevajo pa en osebni dokument, čeprav mi ni jasno zakaj.
Meni špila 100 na uro.... torej za 20 kun cel mesec interneta.....
LP

"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
reaktivacija
Hej, a mi zna kdo pomagat? Lansko leto sem kupila Simpa internet paket, super se je obneslo, zdej bi ga pa letos spet uporabila.
Kako to naredim? Samo napolnem račun? Al je to kej bolj zakomplicirano?!
Ful hvala za pomoč,
Lp
Kako to naredim? Samo napolnem račun? Al je to kej bolj zakomplicirano?!
Ful hvala za pomoč,
Lp
Pozdravljeni še tu !
Prepozno sem videla ta post (se opravičujem administratorju)
Nekaj o mobilnem internetu na hrvaškem sem napisala tu
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=7525
Prepozno sem videla ta post (se opravičujem administratorju)
Nekaj o mobilnem internetu na hrvaškem sem napisala tu
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=7525
A morda kdo ve, če se da na kakšen način (preko interneta) kupiti Simpa bon od hrvaškega T Mobila? Poskušal sem z Mastercard, pa javlja napako. Probal sem preko hrvaške Erstebank, kjer imam odprt račun mi javlja, da kot nerezident tega ne morem narest.
Ali ima morda kdo kakšen bon za 100kn za prodat? Alil pa če gre v kratkem na Hrvaško, da mi ga kupi, zaj pa mu potem plačam v kunah ali evrih.
Ali ima morda kdo kakšen bon za 100kn za prodat? Alil pa če gre v kratkem na Hrvaško, da mi ga kupi, zaj pa mu potem plačam v kunah ali evrih.
Jaz sem imel enak problem z Mastercardom preko interneta, ni pa ni šlo, so mi odgovorili, da nekaj nadgrajujejo sistem, ampak takrat je bil julij, pa očitno še sedaj ne deluje.
Jaz imam tudi ta simpa, samo so mi blokirali kartico ker ni bilia v uporabi pol leta, niti nisem mogel napolnit, potem sem se telofensko zmenil, da so mi odblokirali, da sem lahko napolnil.
Jaz imam tudi ta simpa, samo so mi blokirali kartico ker ni bilia v uporabi pol leta, niti nisem mogel napolnit, potem sem se telofensko zmenil, da so mi odblokirali, da sem lahko napolnil.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov