Skokica 2014
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Skokica 2014
Skokica je 14.04.14 izplula iz Izole. Trenutno je v bližini Palerma.
https://www.youtube.com/watch?v=FDmMUNcBs50
https://www.youtube.com/watch?v=FDmMUNcBs50
-
Bouges Nina
- Admiral
14.4.
Zjutraj smo se zbrali v Izoli, na Skokico vkrcali veliko hrane in torb te se sredi dneva odpravili na pot, ki nas bo prvih nekaj dni vodila ob hrvaški obali in otokih proti jugovzhodu. Vetra je bilo ravno prav za lepo jadranje, le njegova smer je bila danes ravno v nos, da smo zato cikcakali ob istrski obali in se pred večernimi nevihtami skrili ob pomol v Zeleni laguni.
-
Bouges Nina
- Admiral
O poti kaj napišem na svoji spletni strani, pokomentiram pa lahko tudi tukaj
.
Na Jadranu smo imeli zares zelo ugoden veter (močan severnik) in smo bili zato kljub nekaj postankom mimo Dubrovnika v manj kot treh dneh in mimo Otranta v dobrih štirih. Od tam naprej pa je zaenkrat pretežno orcanje v močnem vetru in motoriranje, kadar vetra zmanjka. Kakšnih vmesnih stopenj z zmernim vetrom (10 - 15 vozlov) je zaenkrat bolj malo. Kaže, da bo tako tudi še do Mallorce.
Filmček bom še kakšen sestavil (tudi z orcanjem) ko bo morje malo bolj mirno, težava je le ne dovolj hiter internet, da bi film v razumnem času lahko spravil na Youtube.
Na Jadranu smo imeli zares zelo ugoden veter (močan severnik) in smo bili zato kljub nekaj postankom mimo Dubrovnika v manj kot treh dneh in mimo Otranta v dobrih štirih. Od tam naprej pa je zaenkrat pretežno orcanje v močnem vetru in motoriranje, kadar vetra zmanjka. Kakšnih vmesnih stopenj z zmernim vetrom (10 - 15 vozlov) je zaenkrat bolj malo. Kaže, da bo tako tudi še do Mallorce.
Filmček bom še kakšen sestavil (tudi z orcanjem) ko bo morje malo bolj mirno, težava je le ne dovolj hiter internet, da bi film v razumnem času lahko spravil na Youtube.
-
al
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
mirante napisal/-a:Hčerka mi je pred časom rekla, da če te ni na FB, potem sploh ne obstajaš. No jaz še naprej ne obstajam, po Echotovi zaslugi pa zgleda, da je zdaj začela obstajati Skokica.
Lahko pohvališ hčerko, da je fenomenalno 'fejst' punca za hčer, katere oče sploh ne obstaja
Mimogrede, nekoč sem se z nekom ukvarjal s tem, da bi se tisti pospravil s FB, pa (vsaj takrat) ni in ni hotelo uspeti. Takrat sem se odločil, da dokler tudi to ne gre na enostaven in zanesljiv način, tudi mene (še) ne bo med vesoljnimi FB.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov