
Pa nekaj idej iz moje strani :
Tradicionalna jota je enostavna in hitra (zelje v kozarcu, fižol in nekaj krompirja in mal masti)
Klobase za kuhanje jih zvakumiraš in držijo precej časa
Golaž ali paprikaš...ko ga skuhaš daš vrelega v kozarce da ustvariš vakum...drži veliko časa
Solate lahko pripraviš hitro in enostavno. Zelena solata, tuna, mrzli makaroni noter in trdo kuhana jajca...itd
Solate za zraven pa vzameš tudi že konzervirane (pesa, mešana solata) ...to kar ne vzame veliko časa in prostora
Vse variante hladnih pašt so zanimive: majoneza, kumarce, jajca, piščanc...vse zmešaš skupaj in lahko tudi stoji...pa še paše mrzlo poleti...
Ekonom lonec je zakon...predvsem za kakšne goveje zrezke in rebrca...
Jaz si vedno splaniram jedilnik prej, drugače kupujem stvari z očmi in na koncu jih nosimo domov...
Upam da ni kdo postal lačen
