smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Zio, sva na vikend paketu danes na Rabu.Javljam pa se zaradi vcerajsnjega dogodka na Grguru.Pristaneva se vezeva usedeva pri Marinu nato pa frka.Na pomol pristane kapitanija cez minuto policija.Ko vprasam Marina kaj je mi pove, da je 8mfisherman z 2 130 KS motorjema 20m od obale dobesedno pregazil 3m gomona stari je odskocil .Doktor pregleda starega hvala bogu razen strahu nobenih posledic mu je bilo pa videti da je pod stresom, ker niti govoril ni dokler mu dohtar ni dal neke pilule.Ciro(skiper fiskota z 10 turisti na colnu)pa brez vseh dokumentov.Svasta.
lp
lp
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kot je že Habibi pravilno predvidel (in sem se sam na to dobro pripravil), je bilo oba dni (petek in sobota) kljub sončnemu vremenu res hladno. Toplo je bilo le v kakem zavetnem zalivu, kjer so močni sončni žarki premagali hladen zrak, na morju pa je pihal hladen jugo. Kar ni čudno, saj je imelo morje komaj kakih 11 ali 12 stopinj. Drugače pa dokaj mirno jadranje in uživanje miru med valovi Lošinjskega in Unijskega kanala. Ko sem v Osorju pakiral za domov, sem videl, da je ob 17. uri možakar zavrtel most za eno samo majhno ribiško barko. Pa še te ne bi bilo (govoril sem s kapitanom), če ne bi bil pokvarjem most Privlaka in morajo tako delati ovinek čez Osor. Skratka ljubi mir na morju, ki se ga splača izkoristit.
Mirno morje in široko obzorje.
Bo kdo za prvomajske kaj plul okoli? Mi verjetno, če bo vreme dalo, štartamo v soboto zgodaj iz Červarja in probamo do večera priti do Lošinja, Suska. Odvisno seveda od vetra, neki se kaže jugo pa bi znalo lih v nos pihat. Če pa se orcanje zavleče, pa verjetno nekje okoli Pule prespat, pa zjutraj dalje. Ali pa na Osor če bo jugo, samo most lovit je tudi malo tricky..
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov