Moč motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
d
hahahahahahaha ja ............mogl bi se dobit mi ta "siromašni" navtiki ki imamo za plutje bane za race tja do 5 m stare preko 30 let, nekje na morju in bi skupaj v jati brazdali nekam na en bližnji otoček na pivo. In ni ga vrag da neb vsaj pol naših čolničev delovalo da bi se srečno privlekli od točke a in b
.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: d
ELAN666 napisal/-a:hahahahahahaha ja ............mogl bi se dobit mi ta "siromašni" navtiki ki imamo za plutje bane za race tja do 5 m stare preko 30 let, nekje na morju in bi skupaj v jati brazdali nekam na en bližnji otoček na pivo. In ni ga vrag da neb vsaj pol naših čolničev delovalo da bi se srečno privlekli od točke a in b.
Dobra ideja! To bi bla neke vrste ruta za oldije in pionirje
Re: d
ELAN666 napisal/-a:hahahahahahaha ja ............mogl bi se dobit mi ta "siromašni" navtiki ki imamo za plutje bane za race tja do 5 m stare preko 30 let, nekje na morju in bi skupaj v jati brazdali nekam na en bližnji otoček na pivo. In ni ga vrag da neb vsaj pol naših čolničev delovalo da bi se srečno privlekli od točke a in b.
Eeeeee, toooo, take ideje rabimo. Sam povej kje se dobimo, destinacijo bomo pa prilagodili najšibkejšemu...
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta