Tudi "Jaka" si zasluži vse pohvale za svoje rezultate. In seveda za splošno veselje na Rudnem polju.
Sem ga gledal danes v zadnjem krogu, kako je na težkih vzponih nadoknadil zaostanek 15 sekund. Je iz pravega testa in pravi garač. Še boljši bo!
A je bil kdo na Pokljuki ta vikend?
Jakov Fak
Moderatorji: moderator2, moderator
Jakov Fak
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
frikmusic napisal/-a:Ne smo pa po TV navijal vsaj pri nas doma.
Ko se nizajo dobri rezultati v športu sem spet ponosen na to da sem SLOVENCEL![]()
Frik
Ja tale vikend pa je res bil sanjski. Poleg Tine in Jakova, še Teja Gregorin, pa skakalci, ...
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem pred leti ukinil televizijo (ker so mi šle na živce butaste reklame) in časopise (iste reči desetletja, ne da bi pripomoglo k kakšni spremembi - in ista zgodba z butastimi reklamami), tako da nisem preveč na tekočem...
Filip Flisar malo smuča malo kolesari in se odpravlja branit lovoriko lani najboljšega v smučarskem krosu...
Kaj narediti, da bo zrasel tudi kdo, ki bo pošten politik - in bo to preživel (Ivek Kramgerger ni...)
Filip Flisar malo smuča malo kolesari in se odpravlja branit lovoriko lani najboljšega v smučarskem krosu...
...
... Flisar, ki je pred minulo sezono nekoliko optimistično dejal, da bi bil vesel kakšne zmage, naposled pa je sezono sklenil z globusom.
...
Kaj narediti, da bo zrasel tudi kdo, ki bo pošten politik - in bo to preživel (Ivek Kramgerger ni...)
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov