Ja ni kaj, bratje Hrvatje znajo "reševat" krizo.
PODRAŽITEV MARINE za leto 2013
Moderatorji: moderator2, moderator
PODRAŽITEV MARINE za leto 2013
Nam je pa božiček spet prinesel 5% podražitev letnega veza, pa vsi so mi vošli vesel Božič, jaz bi pa najrajš u jok.
https://medisken.si
vez
Če te hrvat ni okradel, si ne misli, da te ni imel namena okrasti.....
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Re: vez
bostjan9 napisal/-a:Če te hrvat ni okradel, si ne misli, da te ni imel namena okrasti.....
Ne razumem čisto.
Imel opravka s takimi, ki bi me lahko okradli, bi mi lahko podtaknili nogo pri čem, kar sem hotel ali rabil, pa je bilo celo nasprotno.
Ne da bi imeli kaj od tega, so poskrbeli, da kje nisem imel nepotrebnih stroškov ipd. Ne vsi, ampak več kot dovolj pogosto, da stereotip 'vsi Hrvati bi kradli' ne drži nič bolj kot 'vsi Slovenci so delovni'. Je nekaj takih, ki kradejo pri obeh in nekaj delovnih pri obeh, ampak ne pri enih ne pri drugih ne eno ne drugo ne velja za vse.
Po tem, kako so bili tisti, ki so pomagali učinkoviti sodim, da če bi me imeli namen okrasti, bi me brez problema okradli.
Državna uprava in državna blagajna pa naša ni nič boljša (če recimo primerjam parkiranje v Slo turističnih krajih z vezi na Hrvaškem morju - ampak o tem smo že nekje drugje...).
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Grega295 napisal/-a:A so podražitve samo v HRK ali tudi v EUR? Ker ene 4-5% so imeli inflacijo v 2012.
HE HE, zato pa imajo ceno v € in ne v HRK-ih...
No nam pa še iz borika niso poslali nič... verjetno še preračunavajo...
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Re: PODRAŽITEV MARINE za leto 2013
gregor.n napisal/-a:Nam je pa božiček spet prinesel 5% podražitev letnega veza, pa vsi so mi vošli vesel Božič, jaz bi pa najrajš u jok.![]()
Ja, vrag je vzel šalo! Vsi so podražili.
Zakaj so podražili, to vemo vsi.
Ker je sladko novce štet.
Kje so pa dobili "dodano vrednost" pa ne znajo razložit.
Ko bi lahko, če bi se dalo, lepo bi bilo, če .....bi jim, lastnikom marin, kdo dokazal kartelni dogovor. Ker se je zgodilo to vsem je to nedvomno, toda dokazat je pa nemogoče, razen s kronsko pričo.
LP
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Samo tisti jabolčni je imel isto ceno €2 prej vsaj pet let.
Če primerjam s ceno goriva...
In cene goriva pri različnih dobaviteljih
Če primerjam s ceno goriva...
In cene goriva pri različnih dobaviteljih
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov