Bat 430
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Zdravo,
Slučajno sem ob zanimanju za nakup družinskega plovila obšel tudi omenjeni gumenjak. Posamezne komponente so sicer obnovljene (konzola, sedeži,..) so pa gume porazne. Ena pušča in na mnogih mestih je hypalon že obrabljen do plasti platna.
Pozanimal sem se tudi za obnovo/menjavo gum. Strošek je cca 2k evrov.
Do motorja in prikolice nisem niti prišel, ker so me gume odvrnile od nakupa.
Upam, da sem pomagal.
LP
Slučajno sem ob zanimanju za nakup družinskega plovila obšel tudi omenjeni gumenjak. Posamezne komponente so sicer obnovljene (konzola, sedeži,..) so pa gume porazne. Ena pušča in na mnogih mestih je hypalon že obrabljen do plasti platna.
Pozanimal sem se tudi za obnovo/menjavo gum. Strošek je cca 2k evrov.
Do motorja in prikolice nisem niti prišel, ker so me gume odvrnile od nakupa.
Upam, da sem pomagal.
LP
Pozdravljen!
Pred časom sem v svoji izbiri imel ta gumenjak ter še nekaj drugih,
pa vendar naj te cena ne zavede saj premnogokrat nato krepko preplačamo zamišljeno ceno. Počasi ter vztrajno izbiramo ter na
koncu se zmeraj najde nekaj primernega. Sam sem tudi takšen tip, da imam rad vse predčasno urejeno zato premnogokrat potegnem takratko.
P.S. Moja takratna izbira je še zdaj vidna.
Na napakah se učimo, eni pač bolj dolgo rabimo!
Pred časom sem v svoji izbiri imel ta gumenjak ter še nekaj drugih,
pa vendar naj te cena ne zavede saj premnogokrat nato krepko preplačamo zamišljeno ceno. Počasi ter vztrajno izbiramo ter na
koncu se zmeraj najde nekaj primernega. Sam sem tudi takšen tip, da imam rad vse predčasno urejeno zato premnogokrat potegnem takratko.
P.S. Moja takratna izbira je še zdaj vidna.
Na napakah se učimo, eni pač bolj dolgo rabimo!
Fantje ne ga strašit, ker ni vse tako porazno. Če si ročen boš vse poštimal, pa itak te gume ne boš mel 100 let. Zdilaj se še za par stotakov pa boš lažje preživel zimo.
A se kdo spomne k je moj bodoči prjatu gledal in slikaru Zodiaka iz vseh mogočih kotov in se ga ni upal odpelat? Imel je počeno krmno steno. Takrat sem odletel dol na obalo, gumo sprobal in odpelal. Doma porihtal kar je blo nujno potrebno in še pol leta ga finaliziral pol pa morje. Čar teh starodobnikov je kostumiziranje po svoje in to sem tudi naredil. Nisem ti rekel kar tako kupi in odpelji ampak z namenom zadovoljstva, ker tudi jaz nadalje nisem štel stotakov v kammu in ostalih trgovinah. Zadovoljstvo ostane in je vredno preživetega časa.
Pejd ga pogledat še enkrat, preveri prikolco, zapni jo na avto in nared kakšen krog ali pa se zapelta do jezera in na test. Če glisira in kolo ne odpade od prikole si zmagal. Pogumno naprej.
.
A se kdo spomne k je moj bodoči prjatu gledal in slikaru Zodiaka iz vseh mogočih kotov in se ga ni upal odpelat? Imel je počeno krmno steno. Takrat sem odletel dol na obalo, gumo sprobal in odpelal. Doma porihtal kar je blo nujno potrebno in še pol leta ga finaliziral pol pa morje. Čar teh starodobnikov je kostumiziranje po svoje in to sem tudi naredil. Nisem ti rekel kar tako kupi in odpelji ampak z namenom zadovoljstva, ker tudi jaz nadalje nisem štel stotakov v kammu in ostalih trgovinah. Zadovoljstvo ostane in je vredno preživetega časa.
Pejd ga pogledat še enkrat, preveri prikolco, zapni jo na avto in nared kakšen krog ali pa se zapelta do jezera in na test. Če glisira in kolo ne odpade od prikole si zmagal. Pogumno naprej.
.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
ttomi73 napisal/-a:Fantje ne ga strašit, ker ni vse tako porazno. Če si ročen boš vse poštimal, pa itak te gume ne boš mel 100 let. Zdilaj se še za par stotakov pa boš lažje preživel zimo.
.
tomi daj ga srat no, če je hypalon zdrsan do vlaken sam bejž vstran od tega
cajta ima do naslednje sezone da najde kaj boljšega za isti denar saj vidiš kaj delajo še večja kriza bo in še več čolnov se bo prodajalo
Roberth1 Čuden? Zanimiva teorija za nekoga ki ga ne poznaš.. Kaj pa je na tej gumi sploh posebnega da je nebi pričakoval za dobrega jurja..Sicer je bla prva cena 1700 se mi zdi.. Če pogledam letnik pa motor..tudi če bi bil dobro ohranjen, ne vem če je kaj dosti več vreden.. Drugače pa sem pač bil pripravljen še nekaj v njega vložit, mogoče pa se mi je zdel solidna osnova..govorim seveda brez ogleda..moral bi ga it pogledat..
Vsem, ki ste dali dobre nasvete se lepo zahvaljujem, vsem ostalim, ki ste svetovali pumpo in persene pa podobne stvari pa se lahko samo čudim.. Če bi mene nekdo vprašal za nasvet, bi se zadržal takih "smešnih" nasvetov..
Vsem, ki ste dali dobre nasvete se lepo zahvaljujem, vsem ostalim, ki ste svetovali pumpo in persene pa podobne stvari pa se lahko samo čudim.. Če bi mene nekdo vprašal za nasvet, bi se zadržal takih "smešnih" nasvetov..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov