Fešte - veselice po Jadranu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Fešte - veselice po Jadranu
Jaz imam predlog, da bi sem vpisovali datume posameznih fešt na otokih in obmorskih krajih. Vsi vemo, da so te manjše ribje fešte vedno žurke, naletimo pa le naključno na njih.
Vrhunsko bi bilo, če bi moderatorji potem v prvi post te datume vnašali, da bi zadeva bila pregledna.
27.8. je zadnja sobota v avgustu Šupetarska Draga - ribja fešta
Vrhunsko bi bilo, če bi moderatorji potem v prvi post te datume vnašali, da bi zadeva bila pregledna.
27.8. je zadnja sobota v avgustu Šupetarska Draga - ribja fešta
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
RAB - Kampor
KAMPORSKA RIBARSKA VEČER:
16.7., 6.8., 13.8., 24.8.
16.7., 6.8., 13.8., 24.8.
Pri nas se fešta na polno.
http://www.vir.hr/index.php/component/k ... rsko-ljeto
http://www.vir.hr/index.php/component/k ... rsko-ljeto
Rok-11 napisal/-a:Tole je res dobro vedeti - tudi za tiste, ki ne maramo fešt, da se lahko izognemo.
Sem že mislil, da smo samo mi mal čudni. Takoj se bolje počutim.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Re: Fešte - veselice po Jadranu
Dobra tema (bodisi za tiste, ki jih zanimajo, bodi za tiste, ki se lahko izognejo).
Kar lahko naredim je, da sem postavil povezavo nanjo v kazalo zanimivih potopisov (kjer je prvi prispevek moj in ga lahko urejam, in ki je vedno na začetku teme).
Vzdržavanje kazala, kot ga predlagaš, vzame kar nekaj časa. Poleg tega tako kazalo ne bi bilo posebno koristno, če ni ažurno,
Razna podobna kazala sem sicer urejal v več delih foruma, in nekatere take urejam še vedno, kljub očitkom 'o nekoristnem kopiranju iz wikipedie', vendar ko utegnem, ne nujno takoj, ko kdo objavi kaj zanimivegai.
Ker nisem začetnik teme - niti nisem moderator v tem delu foruma - pa jaz tu ne morem urejati prvega prispevka v tej temi, kot predlagaš.
Moderatorji tu - ki tu imajo pravice za to - so admin (povsod, seveda, a omejen čas), Marchi (ima verjetno dovolj dela z moderiranjem pri jadrnicah in vremenu), H2O (eden od tistih, ki večkrat očita 'nekoristno kopiranje iz wikipedije') ter kr en.
Kar lahko naredim je, da sem postavil povezavo nanjo v kazalo zanimivih potopisov (kjer je prvi prispevek moj in ga lahko urejam, in ki je vedno na začetku teme).
theDamjan napisal/-a:...
...
Vzdržavanje kazala, kot ga predlagaš, vzame kar nekaj časa. Poleg tega tako kazalo ne bi bilo posebno koristno, če ni ažurno,
Razna podobna kazala sem sicer urejal v več delih foruma, in nekatere take urejam še vedno, kljub očitkom 'o nekoristnem kopiranju iz wikipedie', vendar ko utegnem, ne nujno takoj, ko kdo objavi kaj zanimivegai.
Ker nisem začetnik teme - niti nisem moderator v tem delu foruma - pa jaz tu ne morem urejati prvega prispevka v tej temi, kot predlagaš.
Moderatorji tu - ki tu imajo pravice za to - so admin (povsod, seveda, a omejen čas), Marchi (ima verjetno dovolj dela z moderiranjem pri jadrnicah in vremenu), H2O (eden od tistih, ki večkrat očita 'nekoristno kopiranje iz wikipedije') ter kr en.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- theDamjan
- Admiral
- Kontakt:
17.9. je res huda fešta na Golem. Lani sem naključno naletel, letos pa žal zaradi delovnih obveznosti ne morem priti. Kuhajo 300 litrov golaža, obrne se par zadev na 4ih nogah, lani so imeli en rock bend, pa še eno klapo. Imena sicer ne vem, smo pa peli in pili do 5ih zjutri.
Čez dan imajo tekmovanje v skoku v vodo z doma narejenimi "prevoznimi sredstvi".
Ni ravno familijska zadeva...povem za izogib za nekatere
Čez dan imajo tekmovanje v skoku v vodo z doma narejenimi "prevoznimi sredstvi".
Ni ravno familijska zadeva...povem za izogib za nekatere
-----------------
- theDamjan
- Admiral
- Kontakt:
CAR napisal/-a:Ja samo v Supetarski dragi so nekaj let nazaj na ribarski fešti pekli čevapčiče....o ribah pa ni bilo ne duha ne sluha. Potem so se izgovarjali na polno luno.
Tle ni tako, imajo jih nekaj v sezoni, veliko jih ne zamudim. Vsakič imajo sardele, hobotnico s krompirjem, tuno od 50 kg obesijo na klin in režejo zrezke, itak lignje in miške za sladico.
Porcije so ogromne, okusne, po 35kn, pivo je bilo nazadnje 12kn...
-----------------
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti