Prezimovanja čolna
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Prezimovanja čolna
Pozdravljeni
Če potrbujete prostor za prezimovanje čolna mi sporočite na ZS ali pa tukaj. Prostor se nahaja v okolici Ljubljane in je dostopno celo leto. Prostor ni zaprt je pa streha.
Lp
Če potrbujete prostor za prezimovanje čolna mi sporočite na ZS ali pa tukaj. Prostor se nahaja v okolici Ljubljane in je dostopno celo leto. Prostor ni zaprt je pa streha.
Lp
Seveda berem zasebna sporočila. Samo ni blo kaj novega lahko pa tudi na mail: dreams@masicom.net
Lp Denis
Lp Denis
lep pozdrav vsem!
Imam namen kupiti gumenjaka 4m s plastičnim dnom, vendar me skrbi glede prezimovanja gumenjaka. Zanime me, če bi ga lahko hranil zunaj pod nadstreškom? Kako bi temperature pod lediščem nanj vplivale? Ali mu mraz zelo škoduje? Kako bi ga zaščitil? Koliko bi moral biti napihnjen? Prosim za odgovore
lp
Imam namen kupiti gumenjaka 4m s plastičnim dnom, vendar me skrbi glede prezimovanja gumenjaka. Zanime me, če bi ga lahko hranil zunaj pod nadstreškom? Kako bi temperature pod lediščem nanj vplivale? Ali mu mraz zelo škoduje? Kako bi ga zaščitil? Koliko bi moral biti napihnjen? Prosim za odgovore
lp
Bojan5 napisal/-a:Jaz sem mojega najprej DOBRO opral doma, namazal s parafinskim oljem, potem pa napolnjenega kot za na vodo obesil pod strop garaže.
Gumica vam bo hvaležna, če bo v shranjena v obliki, kot ji pristoji. Verjemite. Saj vem. Prostor???
Jaz sem pa slišal da jo je dobro malce spustit da ni napeta celo zimo. Kako je zdaj s tem?
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
- bluesky
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana Šentvid
- Kontakt:
g.janezic napisal/-a:lep pozdrav vsem!
lp
Čoln mora biti ČIST (da se umazanija ne zažre in ostanejo trajni madeži) in SUH (da ne začnejo rasti plesni in glivice in da zadeva ne zmrzne preko zime). Motor konzerviraj, cerado pa vsake toliko časa odpri (ko bo suho in lepo vreme) da se čoln "prezrači". Pred sezono ga spoliraj, gumo namaži in ti bo služil leta in leta..., pa še lep bo na izgled.
BlueSky
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti