Malo sem brskal po računalniku in našel tale posnetek. Nastal je lani spomladi. Bil je prekrasen dan, sicer z malo vetra. Sedaj se verjetno takega vremena ne bi branil nihče.
http://www.youtube.com/watch?v=2cFHTRQ7zKE
Spomladansko jadranje
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Spomladansko jadranje
Jadranje je odklop
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Lepo zi zmontiral to tvoje mirno spomladansko jadranje. Lepo vreme, sonce, morje,.... le malo premalo vtra za moj način jadranja
V takšnem vremenu jaz motoriram
, očitno mi je ostala deformacija od hlaponarstva
LP

V takšnem vremenu jaz motoriram
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Prav lepo pelje
Prav lepo pelje za šibek veter - ampak ponekod na posnetku so jadra videti malo nagubana - vstopni rob glavnega jadra, vodoravne gube. Bi se dalo to še kaj potrimat ali je bil za to kak drug razlog? (Recimo ne čisto optimalne kroj ali že stara jadra ali kaj podobnega)
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Aha, čista uživancija.
Pa ne toliko ljudi, da bi bil na vsakem jadru kdo, da bi v polsnu vseeno premaknil škoto ali škotino, ko se malo spremeni veter.
Privoščim, bi se pa človek kdaj prilimal zraven...
Pravzaprav, če bo kdaj kako delo, kjer bi prišla prav še kakšna roka, pa se človek potem lahko prilepi zraven za kakšen takle potep...
Pa ne toliko ljudi, da bi bil na vsakem jadru kdo, da bi v polsnu vseeno premaknil škoto ali škotino, ko se malo spremeni veter.
Privoščim, bi se pa človek kdaj prilimal zraven...
Pravzaprav, če bo kdaj kako delo, kjer bi prišla prav še kakšna roka, pa se človek potem lahko prilepi zraven za kakšen takle potep...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov