G R Č I J A 2012
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
G R Č I J A 2012
G R Č I J A 2012
Prišel je čas, da povabim tiste morjeplovce, ki želijo jadrati letos v GRČIJO, da se mi pridružijo pri plovbi. Do sedaj sem bil že trikrat tam in to dvakrat sam, vendar so samotna jadranja preveč dolgočasna in zato iščem sopotnike.
Trenutna razmišljanja so sledeča:
Odhod okoli 1. maja iz Pule s tem da bi bilo potovanje cca 2 meseca. Maja je namreč v Grčiji že pravo poletje, s temperaturo morja v povprečju 22° C in temperaturo zraka okoli 27 stopinj. Na pot bi vzel 3 do 4 osebe, s tem, da bi bila posadka od začetka potovanja do konca.
Druga varianta pa je, da se posadke menjajo na cca 14 dni (odvisno od želje in dogovora), s tem da z eno ekipo pripeljemo barko v Grčijo. Nato se posadke menjajo in z zadnjo zopet odplujemo nazaj v Pulo. Tudi v tem primeru naj bil imele posadke med 3 in 4 člane. Najlažji prihod v Grčijo je s trajektom iz Benetk, kjer traja potovanje 24 ur do Krfa ali Igumenice in je cena palubnega potnika cca 50 EU.
Jadrnica je First 35, z osmimi ležišči, popolnoma urejena opremljena z vsemi navtičnimi instrumenti in vso potrebno opremo.
Interesente vabim, da se mi javijjo na tel.: 040 513 324 ali na Email.: boris.plesko@telemach.net
Prišel je čas, da povabim tiste morjeplovce, ki želijo jadrati letos v GRČIJO, da se mi pridružijo pri plovbi. Do sedaj sem bil že trikrat tam in to dvakrat sam, vendar so samotna jadranja preveč dolgočasna in zato iščem sopotnike.
Trenutna razmišljanja so sledeča:
Odhod okoli 1. maja iz Pule s tem da bi bilo potovanje cca 2 meseca. Maja je namreč v Grčiji že pravo poletje, s temperaturo morja v povprečju 22° C in temperaturo zraka okoli 27 stopinj. Na pot bi vzel 3 do 4 osebe, s tem, da bi bila posadka od začetka potovanja do konca.
Druga varianta pa je, da se posadke menjajo na cca 14 dni (odvisno od želje in dogovora), s tem da z eno ekipo pripeljemo barko v Grčijo. Nato se posadke menjajo in z zadnjo zopet odplujemo nazaj v Pulo. Tudi v tem primeru naj bil imele posadke med 3 in 4 člane. Najlažji prihod v Grčijo je s trajektom iz Benetk, kjer traja potovanje 24 ur do Krfa ali Igumenice in je cena palubnega potnika cca 50 EU.
Jadrnica je First 35, z osmimi ležišči, popolnoma urejena opremljena z vsemi navtičnimi instrumenti in vso potrebno opremo.
Interesente vabim, da se mi javijjo na tel.: 040 513 324 ali na Email.: boris.plesko@telemach.net
Grčija 2012
Težko boš dobil koga, ki ima dva meseca časa, tako da je sigurno boljša ta druga varianta z menjavo posadk.
frenk
frenk
Frank, malo pozno odgovarjam, vendar imaš prav. Toda kakorkoli želim si zopet jadrati v Grčijo, vendar kot sem že napisal je sam kar malo dolgočasno. Zato iščem družabnike, da bi skupaj doživljali vse lepote, ki jih nudi tako jadranje in dežela v katero se podajamo in je tako različna od naše. Tam se čas kar nekako ustavi in se dogaja kakor v filmu s počasnimi posnetki.
Zato kličem vsem, ki se mi lahko pridružijo, pa čeprav samo za kratek čas. Vse je pač stvar dogovora.
Lep pozdrav vsem!
Luftar
Zato kličem vsem, ki se mi lahko pridružijo, pa čeprav samo za kratek čas. Vse je pač stvar dogovora.
Lep pozdrav vsem!
Luftar
Jas sem bil doli s prijatli iz Lj - predlani iz Preveze malo okoli, vendar ni bilo pravega vetra, lani pa iz Paga direktno do Paxoia štiri noči nosnstop, le na Palagruži smo se okopali in v Molo di Bari tankali. Nejdlje na jug sem bil do Meganissija, in Kastosa&Kalamosa, ostale otokepa sem pustil za kdaj drugič tako da... sva na vezi, letos verjetno bolj težko ker imam že dve odpravi po Jadranu. Imam tvoj mail ti pošljem bližnjico...
lp
frenk
lp
frenk
bližnjico
luftar a je prišel moj mail z bližnjico do "potopisa"
lp
frenk
lp
frenk
-
al
Moram reči, da nisem dobil dovolj zainteresiranih, ki bi želeli z menoj v Grčijo, pa bi morda še vseeno odplul, žal pa se je pripetila bolezen v družini, zaradi katere moram odpovedati vse dejavnosti v zvezi s plovbo v Grčijo. Morda kdaj drugič.
Bom pa tako kot lani zopet oddajal barko za kak teden ali dva seveda s tem, da sem tudi sam na barki in če koga zanima naj se mi javi. Tistim, ki bi se odločili za najem moje barke lahko brezplačno posredujem moje znanje jadranja, sidranja, pristajanja in vse v zvezi z plovbo jadrnice. Cena je ista kot lani in to 800 EU/teden.
Lep pozdrav vsem morjeplovcem!
Bom pa tako kot lani zopet oddajal barko za kak teden ali dva seveda s tem, da sem tudi sam na barki in če koga zanima naj se mi javi. Tistim, ki bi se odločili za najem moje barke lahko brezplačno posredujem moje znanje jadranja, sidranja, pristajanja in vse v zvezi z plovbo jadrnice. Cena je ista kot lani in to 800 EU/teden.
Lep pozdrav vsem morjeplovcem!
NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti