Dva moška, Rus in Američan, sta umrla. Bog ju sodi. Bog pravi: »Oba sta grešnika, oba gresta v pekel. Izbirate lahko med ameriškim in ruskim peklom. V ameriškem peklu je večina ljudi Američanov in morajo vsak dan pojesti vedro dreka. V ruskem peklu je večina ljudi Rusov, vendar morajo vsak dan pojesti dve vedri dreka.« Američan reče: »No, raje bi bil obkrožen z Američani in pojedel samo eno vedro dreka,« zato ga pošljejo v ameriški pekel. Rus malo premisli in reče: »Pojesti moram dve vedri dreka, ampak še vedno želim biti med Rusi, zato bom izbral ruski pekel,« zato ga pošljejo v ruski pekel.
Čez nekaj let se srečata na železniški postaji. Rus vpraša Američana, kako je v peklu. Američan reče: »No, ni tako hudo, večina ljudi je Američanov, zato se počutim kot doma, ampak malo je bedno, da moram vsak dan pojesti vedro dreka. Kaj pa ti, kako si?« Rus odgovori: »Veš, stari, tudi jaz se počutim kot doma, bodisi pozabijo dostaviti drek bodisi ni dovolj veder za vse.«
Smeh je pol zdravja.
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Smeh je pol zdravja.
...Don't take life too seriously . No one gets out alive! ...
...Never sail with a crew who can't sing!...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Če že ne marate poslušati nasvetov zdravnikov, naj vam razloži električar:
Bolje izolacija kot ozemljitev.
Bolje izolacija kot ozemljitev.
Blondinko je ulovil snežni metež. Vendar ni paničarila, ker se je spomnila, kaj ji je nekoč rekel oče.
»Če se kdaj znajdeš v snežnem metežu, samo počakaj, da pride mimo snežni plug, in mu sledi.« In res kmalu je prišel snežni plug in začela mu je slediti.
Sledila je plugu približno petinštirideset minut. Končno je voznik tovornjaka izstopil in jo vprašal, kaj počne.
In pojasnila je, da ji je oče rekel, naj sledi plugu, če se kdaj znajde v snežnem metežu.
Voznik je prikimal in rekel: "No, s parkiriščem pri Wal-Martu sem končal, ali mi želiš zdaj slediti do Best Buya?"
»Če se kdaj znajdeš v snežnem metežu, samo počakaj, da pride mimo snežni plug, in mu sledi.« In res kmalu je prišel snežni plug in začela mu je slediti.
Sledila je plugu približno petinštirideset minut. Končno je voznik tovornjaka izstopil in jo vprašal, kaj počne.
In pojasnila je, da ji je oče rekel, naj sledi plugu, če se kdaj znajde v snežnem metežu.
Voznik je prikimal in rekel: "No, s parkiriščem pri Wal-Martu sem končal, ali mi želiš zdaj slediti do Best Buya?"
Nekega popoldneva sta se Franc in Polde pogovarjala, ko je
Franc rekel Poldetu: "Veš, mislim, da sem skoraj pripravljen na počitnice.
Le letos jih bom naredil malo drugače.
Zadnjih nekaj let sem upošteval tvoj nasvet, kam naj grem.
Pred tremi leti si rekel, naj grem na Havaje.
Šel sem na Havaje in Jožica je zanosila.
Potem si mi pred dvema letoma rekel, naj grem na Bahame, in Jožica je spet zanosila.
Lani si predlagal Tahiti in prekleto, da je Jožica spet zanosila."
Franc vpraša Poldeta: "Torej, kaj boš letos počel drugače?"
Franc reče: "Letos vzamem Jožico s seboj."
Franc rekel Poldetu: "Veš, mislim, da sem skoraj pripravljen na počitnice.
Le letos jih bom naredil malo drugače.
Zadnjih nekaj let sem upošteval tvoj nasvet, kam naj grem.
Pred tremi leti si rekel, naj grem na Havaje.
Šel sem na Havaje in Jožica je zanosila.
Potem si mi pred dvema letoma rekel, naj grem na Bahame, in Jožica je spet zanosila.
Lani si predlagal Tahiti in prekleto, da je Jožica spet zanosila."
Franc vpraša Poldeta: "Torej, kaj boš letos počel drugače?"
Franc reče: "Letos vzamem Jožico s seboj."
Mujo stiže u bogataševu vilu i zvoni. Vlasnik otvara vrata i pita: "O Mujo koje dobro te donosi?"
Mujo: "Došao sam da zaprosim tvoju kćerku. Zaista je mnogo volim i to nema nikakve veze s tim što ste vi veoma bogata porodica."
Bogataš: "Lijepo. S obzirom na to da imam tri kćerke, koja ti je ukrala srce?"
Mujo: "Nije važno koju ćeš mi od te tri dati."
Mujo: "Došao sam da zaprosim tvoju kćerku. Zaista je mnogo volim i to nema nikakve veze s tim što ste vi veoma bogata porodica."
Bogataš: "Lijepo. S obzirom na to da imam tri kćerke, koja ti je ukrala srce?"
Mujo: "Nije važno koju ćeš mi od te tri dati."
Pilot se odpravi proti letalu in očitno je, da je slep. Potniki se nejeverno spogledajo. Stevardesa se vklopi na ozvočenje in reče: »Dame in gospodje, kot vidite, je kapitan pravno slep, a bodite prepričani, da je eden najboljših pilotov na svetu z več kot 6000 uspešnimi poleti.«
Nato se kopilot odpravi do letala. Tudi on je slep in s svojo sprehajalno palico pride do kabine. Stevardesa nato reče: »Dame in gospodje, kot vidite, je tudi kopilot slep, a bodite prepričani, da je drugi najboljši pilot na svetu z več kot 5000 uspešnimi poleti.«
Na tej točki letalo začne vzletati z vzletno-pristajalne steze, pridobiva hitrost in potniki postajajo vse bolj napeti. Letalo pospešuje vedno hitreje in hitreje in ko se bliža koncu steze, se še vedno ni odlepilo od tal.
Letalo se z zelo veliko hitrostjo približuje koncu steze in potniki začnejo kričati: »O moj bog, o moj bog, vsi bomo umrli!«
Nenadoma letalo vzleti in se začne vzpenjati. Pilot se obrne h kopilotu in reče: "Tisti dan, ko bodo nehali kričati, bomo v riti."
Nato se kopilot odpravi do letala. Tudi on je slep in s svojo sprehajalno palico pride do kabine. Stevardesa nato reče: »Dame in gospodje, kot vidite, je tudi kopilot slep, a bodite prepričani, da je drugi najboljši pilot na svetu z več kot 5000 uspešnimi poleti.«
Na tej točki letalo začne vzletati z vzletno-pristajalne steze, pridobiva hitrost in potniki postajajo vse bolj napeti. Letalo pospešuje vedno hitreje in hitreje in ko se bliža koncu steze, se še vedno ni odlepilo od tal.
Letalo se z zelo veliko hitrostjo približuje koncu steze in potniki začnejo kričati: »O moj bog, o moj bog, vsi bomo umrli!«
Nenadoma letalo vzleti in se začne vzpenjati. Pilot se obrne h kopilotu in reče: "Tisti dan, ko bodo nehali kričati, bomo v riti."
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost