Zdravo. Ali je kdo na forumu strokovnjak za programiranje mikrokontrolerjev/procesorjev/elektronike?
Imam praktični izziv - z IJS bom predvidoma prišel do nekega algoritma, po katerem bi morala delovati elektronika ene napravice, vendar bo to najverjetneje v obliki neke formule. Potem pa bi bilo potrebno to formulo prevesti v program mikrokontrolerja ...
Če se kdo spozna tudi na načrtovanje elektronike, tudi dobrodošel. Gre pa za zadevo, ki ni vezana na navtiko in bi morala obdelovati podatke iz različnih senzorjev (pospeškomer ali/in giro senzor ali/in enkoder), jih obdelati in nato sporočiti ustrezen signal naprej.
Več kot toliko žal na tem mestu ne morem izpostaviti, z veseljem pa na ZS oz. mail/gsm/osebno.
No, upam, da se najde kdo, ki mu napisano pove dovolj, da se javi.
programiranje mikroprocesorjev/elektronike
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Poznal nekoga, ki je v času študija (2-3 leta nazaj) to - dobro - počel, samo zdaj sem precej prepričan, da ne utegne več.
Če ne boš našel koga drugega, bom pa povprašal.
Če ne boš našel koga drugega, bom pa povprašal.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Za krmiljenje motorjev z gyrom obstaja cel kup zadev. Kaj uporabnega lahko najdeš na Hobby King
Povej TOČNO za kaj rabiš, če želiš vsaj približno tak odgovor kot ga pričakuješ?
LP NT
PS: Živim od razvoja el. naprav
Povej TOČNO za kaj rabiš, če želiš vsaj približno tak odgovor kot ga pričakuješ?
LP NT
PS: Živim od razvoja el. naprav
Hvala za odzive.
@dinksy
Na elektronskem forumu sem postavil vprašanje, tudi bolj definirano, a je odziv bolj slab. No, nekaj se pogovarjam, bomo pa videli, če se bo kaj izcimilo. Se je pa javilo nekaj mandeljcev, ki so najprej vprašali, koliko bom plačal. Hahaha, saj se sploh o vsebini nismo dogovorili, izvedljivosti ... No, nekateri so pa tudi zelo korektni.
@Marjan Tomki
Ni treba nič okoli spraševat, to delam že jaz. Moje vprašanje je bilo namenjeno neposredno članom morjeplovca.
@Nikola Tesla
NT - imaš ZS oz. bi ga vsaj moral imeti.
@dinksy
Na elektronskem forumu sem postavil vprašanje, tudi bolj definirano, a je odziv bolj slab. No, nekaj se pogovarjam, bomo pa videli, če se bo kaj izcimilo. Se je pa javilo nekaj mandeljcev, ki so najprej vprašali, koliko bom plačal. Hahaha, saj se sploh o vsebini nismo dogovorili, izvedljivosti ... No, nekateri so pa tudi zelo korektni.
@Marjan Tomki
Ni treba nič okoli spraševat, to delam že jaz. Moje vprašanje je bilo namenjeno neposredno članom morjeplovca.
@Nikola Tesla
NT - imaš ZS oz. bi ga vsaj moral imeti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost