Pomoč otrokom
Moderatorji: moderator2, moderator
Pomoč otrokom
Glede na to, da se špilamo navtiko, da kupujemo marsikomu nedostopne
igrače, da se hvalimo koliko pojemo in popijemo, me zanima če je med nami tudi kdo, ki je pripravljen pomagat otrokom v stiski.
Sam sem to že nekajkrat storil in občutek je enkraten, danes pa me je ganila nova zgodba, katere nebi smeli spregledati vsaj mi, če jo že spregleda naša oblast, ki je zadolžena, da ljudem omogoči dostojno življenje. Žal.
Nič, ta mesec si ne bom kupoval igrač, bom raje nekaj nakazal.
http://m.24ur.com/index.php?article_id=3961382
igrače, da se hvalimo koliko pojemo in popijemo, me zanima če je med nami tudi kdo, ki je pripravljen pomagat otrokom v stiski.
Sam sem to že nekajkrat storil in občutek je enkraten, danes pa me je ganila nova zgodba, katere nebi smeli spregledati vsaj mi, če jo že spregleda naša oblast, ki je zadolžena, da ljudem omogoči dostojno življenje. Žal.
Nič, ta mesec si ne bom kupoval igrač, bom raje nekaj nakazal.
http://m.24ur.com/index.php?article_id=3961382
V podjetju vsako leto pred Božičem namesto dragih poslovnih daril denar raje namenimo otrokom in družinam v stiski. Izberemo dve ali tri družine (kar je težko, ker je otrok in družin v stiski vedno več) in nakažemo denar direktno njim, brez posrednikov.
Absolutno se strinjam, da pomagamo Gaji in lahko računate name, če bomo to naredili v okviru Morjeplovca.net.
Absolutno se strinjam, da pomagamo Gaji in lahko računate name, če bomo to naredili v okviru Morjeplovca.net.
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Tudi v našem podjetju že 10 let pomagamo otrokom na več načinov. Pred leti smo imeli celo Team Spirit Building v obliki pomoči prizadetim otrokom, katerim smo nabavili igrala, obnovili stara, zasadili vrt, najlepši pa je bil zaključek, ko smo imeli skupni piknik. Sem za skupno donacijo.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Hitreje in z manj besedami in usklajevanji bo kar direkt. Eni več drugi še več, nihče ne bo izpostavljen in nikomur ne bomo gledali pod prste. Vsak od nas pa lahko na nakaznico dopiše recimo nekaj v tem stilu Marchi - Morjeplovec.net
SI56 0202 2025 6358 059, sklic 00 14012011, namen pa Donacija za Gajo
Jutri bo že nov primer, tako da ne zgubljamo časa z usklajevanjem.
Evo, grem na klik zdajle
SI56 0202 2025 6358 059, sklic 00 14012011, namen pa Donacija za Gajo
Jutri bo že nov primer, tako da ne zgubljamo časa z usklajevanjem.
Evo, grem na klik zdajle
Tako Marchi, dobra ideja.
Tudi Kr en je dobro predlagal, tako smo v preteklosti že pomagali na plovcu, vendar čas teče in od ideje do realizacije lahko preteče še veliko vode.
Pomoje je najbolje, naj vsak sam presodi če je pripravljen darovat in koliko, podatke si pa lepo napisal.
Evo tudi sam sem kliknil in upam, da sem vsaj delček pripomogel k boljšemu življenju male punčke.
Tudi Kr en je dobro predlagal, tako smo v preteklosti že pomagali na plovcu, vendar čas teče in od ideje do realizacije lahko preteče še veliko vode.
Pomoje je najbolje, naj vsak sam presodi če je pripravljen darovat in koliko, podatke si pa lepo napisal.
Evo tudi sam sem kliknil in upam, da sem vsaj delček pripomogel k boljšemu življenju male punčke.
Mitja P, hvala za pobudo, da si nas sploh spomnil na to in kr en-mu, ki je še malo prilil ognja na žerjavico in vsem, ki ste se in se še boste oglasili. Upam, da bo z naše strani akcija stekla in da bomo nakazali kolikor pač vsak lahko.
Med tem pa državo v red spravimo, da bodo otroci čez lužo hodili samo z barko, novim dogodivščinam naproti.
Med tem pa državo v red spravimo, da bodo otroci čez lužo hodili samo z barko, novim dogodivščinam naproti.
Torej smo sklepčni !
primer:
IME - MORJEPLOVEC.NET
IME je lahko nick name, ali ime, ali priimek. Tako, če bo priletelo več nakazil, kjer se bo ponavljalo "Morjeplovec.net", bomo opaženi. In to pozitivno in ne le ...
Grem rajš na pošto nakazat
primer:
IME - MORJEPLOVEC.NET
IME je lahko nick name, ali ime, ali priimek. Tako, če bo priletelo več nakazil, kjer se bo ponavljalo "Morjeplovec.net", bomo opaženi. In to pozitivno in ne le ...
Grem rajš na pošto nakazat
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost