Mirno morje
Moderatorji: moderator2, moderator
Mirno morje
Prijaznemu lopovu, ki mi je ukradel motor YAMAHA 4 želim mirno plovbo, naj
ga motorček ponese na širno morje tam pa naj mu crkne in zarad mene lohka crkne tudi on. 😡
ga motorček ponese na širno morje tam pa naj mu crkne in zarad mene lohka crkne tudi on. 😡
ne se đalabajat
Ma treba jih bo zvezat na 220V(ja pa to ne smeš lahko se poškoduje)dabog da ga našu zravn skurjenga ga še nabrcam u tikvo majku jim lopovsku in pol to proda za 10 eur da se ga butne enkrat.
Je zadnjič en kolega vidu z balkona k mu en v garažo sredi dneva čez šipo gleda. In ga vpraša ej ti kaj delaš. Un pa flegma: Ja gledam mal kaj pa je?
K je un zatulu :Čak mal pridem jaz zdele s harpuno dol, je laufu k roadrunner
Je zadnjič en kolega vidu z balkona k mu en v garažo sredi dneva čez šipo gleda. In ga vpraša ej ti kaj delaš. Un pa flegma: Ja gledam mal kaj pa je?
K je un zatulu :Čak mal pridem jaz zdele s harpuno dol, je laufu k roadrunner
-
Bouges Nina
- Admiral
ukradena roba
Informacija....
Jeseni 2012 je zadrska kriminal. policija razkrinkala bando, ki je kradla od Zadra do Šibenika.
Na otokih ta banda ni kradla.
Sam sem stopil v kontakt s kriminalisti, vendar moje robe ni med ukradenimi stvarmi.
Če je kdo od vas oškodovan, se mogoče splača pogledat na policiji v zadru, če so vašo robo " MOGOČE" zasegli....
b9
Jeseni 2012 je zadrska kriminal. policija razkrinkala bando, ki je kradla od Zadra do Šibenika.
Na otokih ta banda ni kradla.
Sam sem stopil v kontakt s kriminalisti, vendar moje robe ni med ukradenimi stvarmi.
Če je kdo od vas oškodovan, se mogoče splača pogledat na policiji v zadru, če so vašo robo " MOGOČE" zasegli....
b9
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 1 gost