Bom dodal še en komentar oz zgodbo, ker ŽAL tega posnetka nimam...
Poležavam na lepem soncu, vse mirno, daleč na okoli nikogar, ... vsake toliko časa pogledam če je kakšno plovilo na vodi..... in poglej poglej...nekaj plava v vodi. Opazujem....opazujem(bili so zelo majhni valovi tako da sem vsake toliko časa tudi izgubil stik). Pomislim....to je pa kakšna veja oz. les(se mi je letos pripetilo da sem za las zgrešil odpadlo vejo) Kar na enkrat zagledam pa plavuti ko se je potapljač pognal v globino. Vam povem da sem bil dalj časa brez sape kot pod vodo brez vode. Bil je popolnoma v črnem neoprenu,, dihalka ni imela niti rdeče konice. Plaval je VSAJ 100m od obale, s tem da se ni videlo niti njegovega telesa, samo 15cm dihalke. Na pamet rečeno....iz globine ga ni bilo VSAJ 2min , pa raje rečem več.
Ob šoku se niti domislil nisem da bi posnel, ker to pa bi morali videti. Ni malo manjkalo da bi se usedel v čoln in se odpeljal tja vendar sem imel preveč privezanega in se mi ni dalo vse odvezovat in dvigovat sidre in potem spet vezat.
P.S.: še v odgovor tistemu ki je rekel da ta ni sebičen.....je, ker gleda samo nase.To zame je sebičnost. Gledati MORAMO eden na drugega, in to je varnostni faktor, da ko enemu spodleti, še vedno lahko drugi napako(lastno ali pa napako drugega) popravi in se izogne nesreči. A ti se na semaforju zapelješ v rdečo in pričakuješ da bodo ostali ustavili? Upam da ne drugače povej kje se voziš.
lp by Svetelč