lpg
Navtika- hobi za idiote
Moderatorji: moderator2, moderator
-
al
Malo obujam temo.
Dve leti je od zapisa, vse se še naprej draži a nekaj se vseeno spreminja.
"Moja" marina letos NI dvignila cen. Ne moreš, da belivaš!?!?
Saj ne, da je sedaj kaj bolje ampak lepo prosim?
Dobiti vez tudi ni problem.
Berem, da je Umag spustil cene?
Ja kaj se pa dogaja? Kje je trik, ker nekje je?
Vaše izkušnje?
Dve leti je od zapisa, vse se še naprej draži a nekaj se vseeno spreminja.
"Moja" marina letos NI dvignila cen. Ne moreš, da belivaš!?!?
Saj ne, da je sedaj kaj bolje ampak lepo prosim?
Dobiti vez tudi ni problem.
Berem, da je Umag spustil cene?
Ja kaj se pa dogaja? Kje je trik, ker nekje je?
Vaše izkušnje?
-
al
Pr nas pa, razen striptiz bara, še tuhtajo, da bi nam še za lani vrnil tistih 5%.
Dečki! S tem početjem z vlaganjem carinskih deklaracij o sprostitvi začasnega uvoza si delajo lepo bazo podatkov. Kar jim lani ni uspelo z znižano, 5%, stopnjo PDV, bodo vrednostno popisali letos. Vsem so vpisali več, kot je barka realno vredna! A se do danes nihče ni pretirano sekiral. A prihaja šok, verjemite.
Dečki! S tem početjem z vlaganjem carinskih deklaracij o sprostitvi začasnega uvoza si delajo lepo bazo podatkov. Kar jim lani ni uspelo z znižano, 5%, stopnjo PDV, bodo vrednostno popisali letos. Vsem so vpisali več, kot je barka realno vredna! A se do danes nihče ni pretirano sekiral. A prihaja šok, verjemite.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
coeurdebois
- Višji štabni vodnik
Al, lepo,da si obnovil mislim da zelo aktualno temo. Še vedno mislim, da bi se preko tega foruma morali malo boljše povezati in nekaj ukreniti. Nepovezani smo res ovce in z nami delajo ,predvsem v marinah, kakor jim je drago.
Kolikor sem slišal, so z ustanavljanjem marine v Pirovcu zelo daleč. Iniciativo naj bi imela lokalna skupnost,ki ima že več ali manj vse dokumente in za nas Sukošance to niti ni tako daleč. Moja ideja je, da se povežemo in jim ponudimo najemnino, recimo za pet let v naprej, ter tako vstopimo v lastniško strukturo ,kar mora imeti seveda za posledico "normalno"ceno priveza za naslednjih deset let.
Akcije se naj loti nekdo od Vas mlajših,jaz bom pa angažital nas preostalih deset Sukošancev, pa imamo osnovo za razgovore.

Kolikor sem slišal, so z ustanavljanjem marine v Pirovcu zelo daleč. Iniciativo naj bi imela lokalna skupnost,ki ima že več ali manj vse dokumente in za nas Sukošance to niti ni tako daleč. Moja ideja je, da se povežemo in jim ponudimo najemnino, recimo za pet let v naprej, ter tako vstopimo v lastniško strukturo ,kar mora imeti seveda za posledico "normalno"ceno priveza za naslednjih deset let.
Akcije se naj loti nekdo od Vas mlajših,jaz bom pa angažital nas preostalih deset Sukošancev, pa imamo osnovo za razgovore.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti