Neka gospa bi mi rada "donirala" par mio eur ki jih je podedovala po pokojnem možu! Prilagam kopijo el-pošte.
Voljeni ,
Moje ime je gospođa Marta Toni . Ja sam iz Cote dIvoire . Bila sam udana za pokojnog gospodina Jamesa Toni , koji je umro u godini 2012 . Prije svoje smrti , on je pohranjen na ukupan iznos od 4.700,000.00 milijuna funti ( četiri milijuna eura , sedam stotina tisuća eura ) . Pisanje s humanitarnom srca , otišao sam za liječnički pregled, moj liječnik mi je rekao da mi se ne bi moglo trajati narednih šest mjeseci zbog mog raka dojke . Nakon što je poznato moje stanje , odlučio sam donirati ovaj fond za sirotišta . Ja samumire žena koja je odlučila donirati što imam za dobro djelo ljubavi . Ja sam bio dirnut Boga da doniraju iz onoga što sam naslijedio od svog pokojnog muža za vas za dobro djelo Božje . Odlučio sam donirati iznos od £ 4.700,000.00 ( četiri milijuna kuna, sedam stotina tisuća eura ) vam je na dobrom djelu Gospodnjem , te da bi se majke i manje privilegiju i za pomoć udovicama i nesretne majke .
Danas ovaj fond je još uvijek u trezoru banke . Treba mi netko tko će koristiti ovaj fond po želji i snova u postavljanju dobrotvornu organizaciju . Nakon što pročitate ovo pismo , pokazuju svoj interes da sredstva .
Vaše ime i prezime -----------------------
Vaša zemlja -------------------------
Vaša adresa -------------------------
Vaša dob -----------------------------
Vaš zapošljavanja ----------------------
Telefonski ------------------------
Čim sam primiti odgovor ću vam dati kontakt Banke . Također sam će izdati znakpunomoć koja će pokazati trenutnu korisnik tih sredstava .
tvoja sestra
Gospođa Martha Toni .
Nova natega na netu
Moderatorji: moderator2, moderator
Mene najde vsak teden znova pa sem jo že u pič.. mat.. poslal pa ne šteka pu k..
Ne dolgo nazaj me je po Skypu gnjavil nek major iz ameriške vojske na podoben način.
Itak mi je bilo jasno da je natega in sem ga malo peljal sem ter tja zapel je takoj ko mutavi na telefon. Tri dni mu ni potegnil da ga zajebavam.
No potem je mrknil kot se je pojavil.
LP
Ne dolgo nazaj me je po Skypu gnjavil nek major iz ameriške vojske na podoben način.
Itak mi je bilo jasno da je natega in sem ga malo peljal sem ter tja zapel je takoj ko mutavi na telefon. Tri dni mu ni potegnil da ga zajebavam.
No potem je mrknil kot se je pojavil.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov