Tralala

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

al

OdgovorNapisal/-a al » To Sep 29, 2015 18:56

mah saj je vseeno.. noče pač...

ampak za naslednje srečanje bi pa lahko nabrali par hostes a ne?
da se malo poživi scena? hehe
bi bilo treba zbrat malo sponzorskih sredstev pa iti v akcijo...
jaz se javim za izbor :D
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Sep 29, 2015 20:17

al napisal/-a:
H2O napisal/-a:Btw, kakšne ženske so pa tebi všeč Marjan?

take ki pašejo v klaso mini-12
Dominika je no go.

Ne vem, po katerih kriterijih naj bi bila no go.
Doktorica znanosti, znana oseba...
    Na oziroma v mini-12 je med drugim že plulo nekaj doktorjev znanosti (spomnim se fizika) in doktoric znanosti (medicine, biologije in tehničnih zadev), pa vrhunskih športnikov (smuk, državna reprezentanca).
Če je problem, da bi bila prvič na barki
    Nekdo, ki je pri 70+ letih, ko sem mu povedal, kar sem vedel o njihovem izvoru, je rekel, da je vedno sanjal, da bi kdaj jadral. Ko sem ga prepričal, naj poskusi in je potem prvič sedel v jadrnico in poskusil, se je vrnil na obali in rekel "trenutek, prosim". Čez četrt ure se ke vrnil z nekaj plastenkami pijače in vrečko sendvičev in ga do večera ni bilo z jezera.
Visoka, leporasla, samozavestna...
    Ni problema - lahko jo spoznam s šarmantno, privlačno dejavnostjo, ki se ji reče jadranje. Jaz nisem kak vasezaverovan lepotec, niti ni razlogov, da bi kdo pri meni 'padal' na denar ali modno opremo. Ampak taka izkušnja z jadranjem bo poskrbela, da se bo najbrž tudi v prihodnje dobro počutila v moji družbi, in zato imam in kaže da bom tudi še v prihodnje imel prijetno, privlačno in tudi lepo okolje, tudi zdaj, ko nisem več mlad in mladostno privlačen, kot so trenutno še nekateri med vami.

To je doslej že dovolj in temeljito preizkušeno v praksi. Naj dam primer:

V sauni so šarmantni gospodje, ki so jim nekateri moji vici prehudi, da bi jih pri tistih temperaturah bili pripravljeni razumeti, postavili teorijo, kaj napraviti z blondinko, da bo utihnila. Teorija se je glasila, da bo utihnila, če jo postaviš na zgornjo klop v savni.

Potem je v savno vstopila določena blondinka, se povzpela na zgornjo polico v savni in tam sva se midva razgovorila, iz česa iz molekularne genetike je doktorirala moja nečakinja.

In samozaverovanim 'pubertetnikom' vključno z nekaj ostarelimi je 'teorija' padla v klet.

Pa naj bo še bobu bob
    Hvala, al, za ta nasvet - me kup stvari o kavi, gurmanstvu in tem, kaj bi, čeprav se pohvališ z dobro OKP, ne zanima preveč - ampak ti kar piši. Svoboda besede je pomembna, ampak ne samo tvoja.

Kar zadeva mini-12
    pa - je vas nekaj 'zajebantov' hkrati teoretikov v pomenu nakladačev

Kaže, da nihče od vas take barke najbrž še ni v živo sploh videl pluti, kaj šele videl pluti po čem resnem, in sploh nimate predstave o tem, iz česar se norčujete. Kje je šele to, da bi kdo od vas z njo poskusil pluti po čem resnem.

Tisti, ki so poskusili, se pa ne norčujejo iz njih (recimo Marchi, Nikola T. ... ).

To, da se ne odzivajo na vaše norčevanje, pa kaj pove o vas in njihovem mnenju o vas, ne o njih.

Ampak o tem - in še čem - o priliki v bolj ustrezni temi.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
al

OdgovorNapisal/-a al » To Sep 29, 2015 20:59

@Marjan Tomki

Ne bodi tako prizadet, če se pošalim na račun tvojega mini-12 (prvič pravzaprav).
Kar se mojega nakladanja tiče in jaz res nakladam- to priznam je pa tako, da super da tukaj sploh še kdo naklada, ker bi bil forum sicer že zdavnaj mrtev ali pa bi umrli mi, nakladači, ki morda nismo ali ljubitelji dolgih objav ali pa specifično tehničnih tem.
Torej za vsakogar mora biti nekaj. In očitno po številu ogledov je npr. tema Tralala ena bolj branih pa čeprav povsem nekoristnih. Jaz gledam na to kot nadomestek čvekalnice, ki jo ta forum seveda ne premore.

Kaj si mislim o forumu sem EDINI odkrito napisal v tej temi (link) namesto, da se skrivam kot skriti uporabnik in namesto, da uporabljam zasebna sporočila. Bodi pošten in priznaj, da je vsaj kdo nastavil ogledalo.
Večina jih je ostala tiho (kako tipično slovensko), nekateri se niso želeli izpostaviti pa so poslali ZS, nekaj jih je tudi komentiralo z namenom, da se kaj izboljša. Pa da ne bi pogreval tega...

Kaj si mislijo drugi o meni pa lahko delijo na forumu, lahko tudi osebno (do sedaj še nisem odklonil kave; celo na srečanje sem prišel):

Zato ne vlači v svoje objave, kaj si mislijo drugi. Bodo že povedali, če bodo hoteli.
Niti ne vem zakaj jih poimensko izpostaviš? Ima to kakšno težo oz. kakšen je namen? Ali se počutiš osamljenega? Ni potrebe.

Menim, da je tvoje pisanje prostih spisov odgnalo s foruma več članov, kot moje nabijanje v ZA TO PRIMERNI temi, kot je ta.
Ampak to je težko ugotoviti zato debate v to smer niso produktivne in se jih ne mislim udeleževati.

Kot sem ti napisal zadnjič v temi Lifejacketje prav, da imaš malo samokontrole, če te že kdo opozori na to.
Tudi mene zanese in ne bom nič jezen, če me kdo prosi, da malo umirm konje.
Lahko tudi povsem. Tudi to sem enkrat ponudil in še vedno velja. Brez samopomilovanja.

Ampak na koncu debatiranje o tem nima veze.
Nekateri si gremo pač na živce in nič ne bo tega spremenilo. Nima se smisla jeziti. Bistvo je, da nismo žaljivi.

Še vedno mislim, da je škoda, da tukaj ni resnega moderiranja, ki bi imelo neko rdečo nit. To bi lahko pomenilo, da bi me odrezali s foruma. Lahko bi pa tudi tebe (v neki drugi zgodbi, ne tej v kateri ljubiteljsko urejaš ta forum za kar ti gredo vsekakor zasluge)

Vse dobro.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Sep 29, 2015 22:12

A to sta sedaj oba iz wikija potegnila, ali obstaja že kakšna druga enciklopedija ali pa minipedija ?

sej bi eno babo prilimal, pa mi mojalbum ne pusti... na katero stran naj jih stresem ?
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Sep 29, 2015 23:14

Recimo, se da na to trditev kakšno izjavo napisat?

Slika
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Sep 30, 2015 10:44

pajer1 napisal/-a:Recimo, se da na to trditev kakšno izjavo napisat?

večina vara...
še tistih par idealov, ki sem jih poznal me je šokiralo.

očitno nam ta monogamija ne leži...
če pogledamo živalski svet ni prav veliko vrst, ki bi bili monogamni...
sam kaj hočeš, cerkev je naredila svoje in zdaj smo kjer smo...

pač rad jo maš in z leti jo moraš imeti rad. ni druge.
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Sr Sep 30, 2015 11:34

Kaj čmo. Takle mamo.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Sr Sep 30, 2015 12:16

.

al napisal/-a:pač rad jo maš in z leti jo moraš imeti rad. ni druge.

So, so! Tudi druge obstajajo, ampak take kot je moja ni več za dobit. Lepo me je vzgojila, dovoli da ji kuham, tudi pospravljam, dovoli da alkohol uživam v zelo razumnih količinah, ...... skratka zaradi nje sem boljši človek.

Ja no, pri nas je tako, da sem se jaz dobro poročil, žena pa .....

Jebat ga, za ta dnar je to to!

.
pajer 1

Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Sep 30, 2015 12:45

Ne rabiš pretiravat Pajer, saj vemo, da tvoja bere morjeplovca. :wink:
ps

Če ti pa grozi pa dvakrat z miško klikni. Pridemo pomagat.
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Sep 30, 2015 14:51

@pajer1
a gobe so? v soboto bi mogoče šel na kak sprehod...če bo zdravje...
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Sr Sep 30, 2015 23:20

al napisal/-a:@pajer1
a gobe so? v soboto bi mogoče šel na kak sprehod...če bo zdravje...

Zaenkrat je slabo. Dobi se, toda nič presežkov.
Sem in tja goban, lisičke, šampijoni, črne trobente, borove glive. Ni pa sirovk, pa še marsičesa. Ena izmed naj lepotic, rdeča mušnica, tudi zelo izostaja.
Sem skoraj vsak dan v hosti, pa za vlaganje še ni niti količine ne kvalitete. Moje mnenje je, da ta glavna gobarska sezona šele prihaja, če bo. Drevje je še zeleno, praprot se je komaj začela sušit, tako da upanje ostaja. Zame in moje izkušnje je najbolje takrat, ko drevje izgubi več kot tretjino listov.

Poglej, če si količkaj pri sebi je sprehod po gozdu ena sama nirvana. Skoraj tako kot na morju. Zato toplo priporočam.

.
pajer 1

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Sr Sep 30, 2015 23:28

kocka napisal/-a:Ne rabiš pretiravat Pajer, saj vemo, da tvoja bere morjeplovca. :wink:
ps

Če ti pa grozi pa dvakrat z miško klikni. Pridemo pomagat.

Ne pretiravam, ne bere Morjeplovca, ne grozi, pomoči ne potrebujem!
pajer 1

al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Sep 30, 2015 23:48

pajer1 napisal/-a:...Poglej, če si količkaj pri sebi je sprehod po gozdu ena sama nirvana. Skoraj tako kot na morju. Zato toplo priporočam.

To je pa res. Premalo prakticiram. Začnem takoj, ko bo mogoče.
Hvala za nasvet glede gob.
Bi bilo treba še @hrast-a malo podrezati. Ta tudi obvlada.
Uporabniški avatar
hrast
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a hrast » Če Okt 01, 2015 07:53

Hehehehe, Hrast je šel med indijance. Dela drva, ker bo huda zima.
Lp
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Okt 01, 2015 12:23

Da boš lažje razumel cro turizem:

Slika
https://medisken.si

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov