Pozdravljeni,
Na forumu nisem nikjer zasledil, kako je trenutno s privezi v Jernejevem kanalu oziroma kje drugje, saj naj bi Jernejev kanal čistili.
Ali je zadeva že končana?
Zanima me, če mi lahko kdo odda ali mi sporoči za kak privez za cca 10 do 14 dni nekje na slov. obali, lahko je tudi na boji in sicer za čoln 4.7 metra.
Lahko na ZS ali 041 499 550
LP vsem in mirno morje.
Privez za cca 10 dni na slo obali
Moderatorji: moderator2, moderator
Privez za cca 10 dni na slo obali
Quicksilver 470 Sport
Zanimam se za privez(gumenjak 5 m) za deset dni, konkretno v Jernejevem kanalu.Nekaj prostora oziroma praznih količkov je še na voljo.Ker pa vem ,da ne moreš kar "vleteti" na privez, morda kdo ve kakšna je navada,oziroma se moraš pogovoriti s sosedom ,ki je verjetno gradil pomol ali kaj podobnega.Sprašujem,da nebi že ob prvem srečanju naletel na slabo voljo morjeplovcev ,ki tam koristijo priveze.Morda kdo koga pozna?
L.p. Lojz
L.p. Lojz
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
Hvala za odgovor!
sem videl,da je prostora dovolj za čoln in prikolico.Razmišljal sem kot sem napisal zgoraj.V mislih sem imel predvsem kakšno nagajanje okrog čolna in podobne stvari.Če ima kdo kakšnega znanca v tem kanalu naj mi prosim sporoči.Kot sem videl so tam plovila iz cele Slovenije.Kje pa je najbljižji spust čolna, razen v marini?
Lojz
sem videl,da je prostora dovolj za čoln in prikolico.Razmišljal sem kot sem napisal zgoraj.V mislih sem imel predvsem kakšno nagajanje okrog čolna in podobne stvari.Če ima kdo kakšnega znanca v tem kanalu naj mi prosim sporoči.Kot sem videl so tam plovila iz cele Slovenije.Kje pa je najbljižji spust čolna, razen v marini?
Lojz
-
Morski_volk
- Kapitan
-
Morski_volk
- Kapitan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost