Kolone, kolone....
Moderatorji: moderator2, moderator
Bimmer napisal/-a:Hrošč: jaz sem šel v nedeljo 9.4.17 ob 20:30h čez Dragonjo in je bila kolona samo spodaj na ravnini, kjer je Kompas shop. Čakal sem cca. 15 min. Hrvati so mahali, naši kontrolirali. Zanimivo, da je bilo manj gužve kot na Sočergi. Zgleda, da so se vsi bali in izbrali varianto B (Sočergo)...
Sem tudi sam tako sklepal. Hvala za info.
Danes proti večeru spet dol, če bo pisalo in za Dragonjo in Sočergo kakršnakoli čakalna doba, bo očitno spet padel Rakitovec
Matejc napisal/-a:Bimmer napisal/-a:Hrošč: a je na Rakitovec boljša cesta kot na Abitante in nato Oprtalj?
Še nisem nikoli šel na Rakitovec...
Ej tale na Oprtalj je adijo pamet... sam gužve pa ni...
Pejt še gor v Oprtalju v konobo prov ob cesti, pa ™ v Zrenju je par gostiln adijo pamet pa tko na izi...
Wellcraft 2600 Martinique
No. 1 napisal/-a:Matejc napisal/-a:Bimmer napisal/-a:Hrošč: a je na Rakitovec boljša cesta kot na Abitante in nato Oprtalj?
Še nisem nikoli šel na Rakitovec...
Ej tale na Oprtalj je adijo pamet... sam gužve pa ni...
Pejt še gor v Oprtalju v konobo prov ob cesti, pa ™ v Zrenju je par gostiln adijo pamet pa tko na izi...
Luštn je zgledala v Oprtalju sam se mi je ful mudil k je sam do 22h odprt... se je pa definitivno za ustavit, sploh sedaj po priporočilu
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Jaz včeraj direkt iz morjeplovskega srečanja za RI, pridem na Jelšane, pred mano ob 1:00 zjutraj enih 15 vozil, za prehod sem porabil dobrih 20 minut!!! Ni ravno nedolžno, še posebej, če gre za posel, ko nekam moraš priti takrat, ko si dogovorjen in ne čez 1, 2, 3 ali 4 ure... Jaz si že delam nove plane za poslovne poti, ker čez mejo očitno ne bom več mogel nekajkrat na teden hodit tako enostavno... Še posebej ne iz Ljubljane proti Zagrebu.
A v Novokračinah da je mejni prehod? Prosim odgovor na ZS, da se ne bo preveč razvedelo 
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost