Kaj trenutno počnem
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Kaj trenutno počnem
Pale...onadva na Discovery-ju, ki kupujeta rabljene avte, pa jih porihtata za nadaljnjo prodajo...sta zate vajenca

Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Trdi delci pm 2,5 in pm10 bodo problem ....glede na opravljeno delo, verjetno edini....čestitke, pa ne vzet za res.
Pinosat....una dva delata for proffit.....to je razlika, pol pa ponavadi pusti spodaj vse rijasto, zamazane dele montira itd...
weta napisal/-a:Trdi delci pm 2,5 in pm10 bodo problem ....glede na opravljeno delo, verjetno edini....čestitke, pa ne vzet za res.
a mi lahko malo razložiš
To glede trdih delcev je hec....saj veš, da se zadnje čase dela gonja proti starim dizlom zaradi pretiranega onesnazevanja. Nima pa to vpliva na uporabo, registracijo itd...samo verjetno bo za stare dizle prepoved vožnje po kakih mestnih središčih, za začetek v nemčiji, bodo pa verjetno še kje drugje sledili.
Sicer pa, kot sem že napisal. Zelo lepo opravljeno delo, vse čestitke. Mi je vedno lepo, ko vidim, ko se nekdo res potrudi pri kaki obnovi, ko so končni izdelki nato bistveno boljsi od tega, kar je takrat fabrika dala ven.
Sicer pa, kot sem že napisal. Zelo lepo opravljeno delo, vse čestitke. Mi je vedno lepo, ko vidim, ko se nekdo res potrudi pri kaki obnovi, ko so končni izdelki nato bistveno boljsi od tega, kar je takrat fabrika dala ven.
-
Daki
Pale, vsaka čast
To pa je projekt.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Hja, weta, odloč se a boš pljuval al hvalil
.To se dela za lastno uporabo, zato se dela iz srca in ne zaradi profita.A trdi delci, dej dej, saj industrija bo mogoče res nehala delati dizle, kot omenjajo, ti ki pa so že v prometu bodo pa še dolgo laufali in se bomo še kar vozili.Sicer je pa ta Paletov avtobus
veteran in ni bojazni, da bo le še za v vitrino.
mašinfirer
Ne vem, ali si me slabo prebral ali slabo razumel.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Mislim, da je tist post, ki si ga dal Pinosatu(malo višje), letel na naju s Paletom, če se motim se ti iskreno opravičujem.Ker malo nižje pa si korektno odgovoril, zato me je begalo, kaj v resnici misliš.Ja sem še enkrat šel skozi in vidim, da sem ga polomil
Ko se vidimo, me dregni, da poplakneva 
mašinfirer
Pale haha dobr si ga nataknu ko odojka..Bravo lepa reč bo ratala.
Bravo,to bi morala posnet vsaj televizija,bi bilo takoj več kandidatov za tehnične poklice,čestitke za opravljeno delo,saj skoraj ni več ljudi ki bi znali zavarit pločevino,oz rekonstruirat kak del.
Habibi, se mi je zdelo, da nekaj ne štima. Sem že študiral al sem s premalo besedami želel preveč povedat, potem pa je bilo razumljivo samo meni.
Če bi te poznal, dam pa jaz za rundo, ker ljudi s takimi projekti zelo cenim.
Če bi te poznal, dam pa jaz za rundo, ker ljudi s takimi projekti zelo cenim.
igorb napisal/-a:Bravo,to bi morala posnet vsaj televizija,bi bilo takoj več kandidatov za tehnične poklice,čestitke za opravljeno delo,saj skoraj ni več ljudi ki bi znali zavarit pločevino,oz rekonstruirat kak del.
https://starodobnik.net/forum/index.php ... tv-oddaja/
Tukaj se trudijo mal približat projekte.
Sloveniji sedaj kronično primanjkuje tehničnih poklicev,in varilci ki bi znali plamensko varit pločevino so vsi nad 45let je to bolj za oddajo prava ideja,da ne bodo kazali samo tiste ki izdelujejo mešalce za meglo ampak nekaj kar na koncu vžge in se tudi odpelje,tako bomo mogoče dobili nekaj tistih mladcev ki sedaj omahujejo med srednjo strojno šolo in srednjo medicinsko.
Delo v taki delavnici, obvezna praksa vseh ki se hočejo v življenju izobrazit v tehnični kader.
Delo v taki delavnici, obvezna praksa vseh ki se hočejo v življenju izobrazit v tehnični kader.
-
Daki
Dejstvo je, da noben več noče delati z rokami. Vsi bi samo posedali po pisarnah. Pa še problem večine mladih je, ker nimajo nobenih delovnih navad.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost